GündemAteşböceği 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ateşböceği 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

25.08.2017 - 10:27 | Son Güncellenme:

Ateşböceği 9. son bölümüyle Perşembe akşamı izleyiciyle buluştu. Aslı'nın evi terk etmesiyle beraber Barış'ın onun peşinden gitmesi aralarındaki aşkın bitmediğini seyirciye gösterdi. Kalbi kırılan Aslı henüz Barış'ı affetme niyetinde değildir.

Ateşböceği 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Ateşböceği 9. son bölümü dün akşam yayınlandı. Yüksek reytinglere sahip Ateşböceği STAR'ın fenomen dizileri haline geldi. Geniş bir kitleye sahip Ateşböceği dizisi son bölümde Barış kendinden ve ailesinden korumak amacıyla Aslı'yı terk edince olanlar olmuştu. Aslı'yı evden ve işten kovan Barış bunu isteyerek yapmamış mecburiyetten yaptığını göstermişti. Aslı bu durumlardan ağır yaralanınca evini, okulunu terk etmiş uzaklaşmak istemiştir fakat ona aşık olan Barış Aslı'nın peşinden gitmiştir.

Haberin Devamı

Ateşböceği 10. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı..

ATEŞBÖCEĞİ 9. BÖLÜM ÖZETİ

Barış, Aslı’dan uzak kalabilecek mi?

Barış'ın, Aslı'yı kendinden korumak için verdiği karar hiç tahmin etmediği bir yıkıma neden olur. Okula olan inancını tamamen kaybeden Aslı'nın kararı, Barış'ı yeni bir sınavın içine sürükler. Barış, Aslı'nın bu kadar yanında olup ondan uzak durmayı başarmak zorundadır.

ATEŞBÖCEĞİ 9. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ