GündemArkadaşını, eşi ile ilişkisini öğrendiği için öldüren şüpheli tutuklandı

Arkadaşını, eşi ile ilişkisini öğrendiği için öldüren şüpheli tutuklandı

04.03.2023 - 14:12 | Son Güncellenme:

Bursa’da ormanda tabancayla vurularak öldürülen Recep Arı'nın (31), gözaltına alınan arkadaşı Kadir Ilgaz (22), jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede ‘kasten öldürme’ suçuyla çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Arı’nın eşi S.A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Arkadaşını, eşi ile ilişkisini öğrendiği için öldüren şüpheli tutuklandı

Kestel ilçesi Çataltepe Mahallesi’nde oturan Recep Arı, 24 Şubat günü eşi ile tartıştıktan sonra, av tüfeğini de yanına alıp, evden çıktı. 16 ATD 714 plakalı kamyonetine binip, giden Arı'dan bir daha haber alamayan ailesi, kayıp başvurusu yaptı.

Haberin Devamı

Jandarma arama çalışması başlatırken, yakınları 1 Mart günü evine 6 kilometre uzaklıktaki Burhaniye Mahallesi'ndeki ormanda, Recep Arı'nın cesedini buldu. Arı'nın cebinde 4 bin 500 TL olduğunu tespit eden jandarma, cüzdanı ile cep telefonuna ise ulaşamadı.

Bursa Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopside, Recep Arı'nın başından ve vücudundan toplam 9 kurşunla vurularak öldürüldüğü tespit edildi. Olayın ardından İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), cinayet şüphelisi olarak Arı'nın eşi S.A. ile arkadaşı Kadir Ilgaz’ı gözaltına aldı.

EŞİ SUSTU, ARKADAŞI CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Jandarma Komutanlığı’nda susma hakkını kullanan şüphelilerden Kadir Ilgaz’ın bir süre sonra suçunu itiraf ettiği belirtildi. S.A. ile ilişkisi olduğunu söyleyen Kadir Ilgaz’ın, bunu öğrenen Recep Arı ile çıkan tartışmada olayı gerçekleştirdiğini söylediği ifade edildi.

Haberin Devamı

Jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede ‘kasten öldürme’ suçundan Bursa Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne çıkarılan 2 şüpheliden Kadir Ilgaz tutuklandı, Recep Arı’nın eşi S.A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

KEŞFETYENİ
İbrahim Tatlıses, Aleyna Dalveren'in düğününe katıldı! Altınlar havalarda uçuştu
İbrahim Tatlıses, Aleyna Dalveren'in düğününe katıldı! Altınlar havalarda uçuştu

Cadde | 17.04.2025 - 11:17

Sosyal medya fenomeni Aleyna Dalveren, geçtiğimiz akşam evlendi. Aşiret düğünü yapan ismin sosyal medya paylaşımları ağızları açık bıraktı. İbrahim Tatlıses ve Şafak Sezer de kilolarca altının yarıştığı düğüne katıldı.

Yazarlar