GündemAdana'da gergin gece

Adana'da gergin gece

15.06.2014 - 21:12 | Son Güncellenme:

Polisin biber gazı ve tazyikli su ile müdahale ettiği gösteride 15 yaşındaki İbrahim Aras'ın başından aldığı darbeyle olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi

Adanada gergin gece

Polisin biber gazı ve tazyikli su ile müdahale ettiği gösteride 15 yaşındaki İbrahim Aras'ın başından aldığı darbeyle olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Bazı görgü tanıkları, İbrahim Aras'ın elindeki cismin polislere atmak istediği sırada patladığını, bazı kişiler ise biber gazı kartuşunun başına isabet etmesi sonucu hayatını kaybettiğini iddia etti.
Olayların yaşandığı mahallede gelişmeleri takip eden Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, gösteride bir kişinin öldüğünü doğrularken, ölüm şekliyle ilgili soruları cevapsız bıraktı.

KEŞFETYENİ
Derin Talu'nun yataktaki bornozlu pozları Instagram'ı salladı
Derin Talu'nun yataktaki bornozlu pozları Instagram'ı salladı

Cadde | 19.04.2025 - 14:40

Derin Talu'nun Instagram'daki bornozlu fotoğraflarına kısa sürede yorum yağdı.

Yazarlar