Eğlenceli bir şekilde kullanabileceğiniz tatlı sözler, sevgili ve arkadaşa ne zaman isterseniz gönderebileceğiniz bir fırsat sunuyor. Neşeli bir ortam yaratmak ve duygu ve düşünceyi en iyi şekilde ifade edebilmek için bu sözler değerlendirilebilir. Aynı zamanda sevgili veya arkadaş ile kavgalı bir ortam oluşmuş ise, bu kötü havayı ortadan kaldırabilmek için de değerlendirmek mümkün. Hem birebir olarak sevdiğiniz arkadaş veya sevgiliye bu sözleri söyleyebilir hem de sosyal medya platformları kapsamında kullanabilirsiniz. Özellikle pozitif bir bakış açısı sunacak olan en sevimli mesajlar, tatlı sözler sunarak sevgili ve arkadaşlara özel değerlendirme imkanı tanıyor.
Gülüşünü öpmek istediğim biri var.
Sıradaki şarkı olup sana gelesim var.
Hiçbir şeyin yoksa, tatlı söz ikram et.
Sen kokan biri olurum bazı laflarımla.
Değişme! Sen en çok senken güzelsin.
İyi hissettiren insanlar bağımlılık yapar.
Bir gülüşü var kelebek görse ömrü uzar.
Karanlığa gizlensen de kalbim bulur seni.
Gel otur yanıma biraz, yaşlanınca kalkarsın.
Cümlelerimin gizli öznesinde hep sen varsın.
Susmak için en müsait yerdir; onun dudakları.
Güneş doğmasa da olur, bana senin ışığın yeter.
Seni öyle bir severim ki, şeytan bile maşallah der.
Sen gelsen; bana sarılsan, üstüm başım aşk koksa.
Kan şekerim düştü yine bir iki tatlı söze ihtiyacım var.
Kendine iyi bak diyeceğine gelip sen bana iyi bak bence.
Sen neyin yağmurusun ki, yüreğime düşünce can oldun?
Cemre gibi düştün hayatımın kışına. Bahar seninle geldi.
Müsaitsen şayet, seninle biraz kavuşmaya ihtiyacım var.
Her yüreğin penceresinde buğu ile yazılmış birkaç harf vardır.
Sevmenin dozunu fazla kaçırdım galiba; ikimizi çift görüyorum.
Eğitilen erkek, eğitimli olur. Kadın ise kuşaklara damgasını vurur.
İnanıyorum ki, yüreğinde sevgi ve merhamet olan her insan, bir gün mutlaka, mutlulukta hak ettiği yere gelecektir.
Değişme! Sen en çok senken güzelsin.
Cümlelerimin gizli öznesinde hep sen varsın.
Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam!
Müsaitsem şayet, seninle biraz kavuşmaya ihtiyacım var.
Ben seninle sevmeyi öğrendim Sevgilim, sen girmeden önce hayatıma yalanlar içinde kaybolmuşum, yeni vardım farkına “seviyorum seni” Unutma.
Aklım sende kaldı, yüreğimde. Geri de istediğim yok, varsın kalsın. Ne zaman geri verirsen, alır giderim o zaman.
Her bakışta, aklımı başımdan alıyor, dünyadan uzaklara dalıyor, alemde bir tek bana bakıyor, yıldızlara odaklanıp akıyor, kara delikleri delen. O güzel gözlerin.
Gece midir insanı hüzünlendiren Yoksa insan mıdır hüzünlenmek için geceyi bekleyen? Gece midir seni bana düşündüren, yoksa ben miyim seni düşünmek için geceyi bekleyen?
Yıldızlar sana özensin annem, iyi geceler.
Allah gönül rahatlığı versin anneciğim. İyi geceler.
Çiçek gibi mis gibi kokan anneciğim, iyi geceler.
Güzeller güzeli annem, güzel bir güne uyanman dileğiyle!
Bana mutluluğu anlat deseler annem der susarım. İyi geceler annem.
Gücüme güç, umuduma umut katan annem. İyi geceler.
Beni benden çok sevdiğine inandığım tek insan annem. İyi geceler canım annem.
Evimizin sultanı, başımızın tacı, en aziz varlığımız anneciğim. İyi geceler.
Bir rüyanın gerçeğe dönüştüğü en tatlı halisin anneciğim. Tatlı rüyalar, iyi geceler.
Dünyaya bin kez daha gelecek olsam, bin kez daha arar, bulur, severim seni.
Eğer mutluluğun bir kokusu olsaydı, bu senin kokun olurdu.
Ben ay olsam Sen benim gökyüzümsün, ben güneş olsam sen gene benim gökyüzümsün, Ben sensiz olamam, sende bensiz olamazsın.
Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam.
Öyle uzun uzun anlatmaya gerek yok. Yaşlanınca birbirimizin bastonu olalım istiyorum, gerisini sen anla.
İlişki durumum; yeşil bağın üzümü, yola diktim gözümü. Ne gelen var ne giden, kime diyeyim sözümü.
Kalbimi sana emanet etsem korur musun? Dilimin ucundaki cennet sevdamın sonundaki ‘ömrüm’ olur musun?
Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar uzak onlar kadar erişilmezsin ama bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin.
Dünde, bugün de, yarın da? Yüreğin kadar yanındayım. Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep oradayım!
Anlamlı En Güzel Sözler için TIKLAYINIZ