SkorerHaber Turu

Haber Turu

09.09.2009 - 00:29 | Son Güncellenme:

Kartal, Balkan Kupası’nda... Kenan Sofuoğlu takımında kaldı... Man. City’e soruşturma... Felipe Massa estetik oldu... David Beckham ilgi odağı... Lucas Neill Madrid’de

Haber Turu

Kartal, Balkan Kupası’nda
Beşiktaş Bayan Voleybol Takımı, 11-20 Eylül tarihleri arasında Makedonya ve Bosna-Hersek’te düzenlenecek Balkan Kupası’na katılacak. Geçen yıl ilk kez düzenlenen Balkan Kupası’nda şampiyon olan siyah-beyazlılar, bu yıl grup maçlarını Makedonya’nın başkenti Üsküp’te oynayacak. Beşiktaş, grubunda Sırbistan’dan Klek, Bulgaristan’dan Maritca ve Makedonya’dan Forza Volley ile bir üst tura yükselmek için mücadele edecek.

Haberin Devamı

Kenan Sofuoğlu takımında kaldı
Türkiye’yi Dünya Supersport Motosiklet Şampiyonası’nda temsil eden Kenan Sofuoğlu, 2010 sezonu için de Honda takımıyla anlaşma sağladı. Sezonun bitimine 3 yarış kaldığına dikkati çeken Sofuoğlu, “Almanya’daki yarışı tamamlayamadığım için puansız kapattım. Şu an 3. sıradaki sporcuyla aramda 8 puanlık bir fark var. Motordaki iyileşmeyi de dikkate aldığımda sezonu 3. sırada tamamlayabilirim” diye konuştu.

Man. City’e soruşturma
FIFA, Chelsea’nin Gael Kakuta yüzünden aldığı transfer cezasından sonra şimdi de bir başka İngiliz kulübü Manchester City ile ilgili soruşturma başlattığını bildirdi. Yapılan açıklamada soruşturmanın, Premier Lig ekibinin, Fransa’nın Rennes takımında 17 yaşındaki Jeremy Helan’ı kurallara aykırı olarak transfer ettiği iddiası nedeniyle açıldığı kaydedildi. Manchester City kulübünün açıklamasında ise kurallara uygun hareket edildiği belirtildi.

Haberin Devamı

Felipe Massa estetik oldu
Formula 1 Macaristan Grand Prix’si sıralama turlarında geçirdiği kaza sonucu, büyük bir hayati tehlike atlatan Felipe Massa, estetik ameliyat oldu. Takımı Ferrari’nin internet sitesinden yapılan açıklamada, 28 yaşındaki Brezilyalı pilotun sol gözünün üstündeki bölgeden ameliyat olduğu belirtilirken, operasyonun çok başarılı geçtiği ve 28 yaşındaki tecrübeli sürücünün kısa süre sonra taburcu olacağı ifade edildi.

David Beckham ilgi odağı
ABD’nin LA Galaxy takımında forma giyen David Beckham, aralarında Milan’ın da bulunduğu 3-4 kulübün kendisiyle ilgilendiğini ifade etti. ABD Futbol Ligi MLS’de sezon Ocak ayında tamamlanacağı için Dünya Kupası’na kadar olan dönemi bir Avrupa takımında geçirmek istediğini daha önce açıklayan İngiliz futbolcu, “Kulübüm durumu biliyor. Bazıları bu kararımdan hoşlanmasa da yapabileceğim bir şey yok” diye konuştu.

Lucas Neill Madrid’de
Adı uzun bir süre Galatasaray’ın transfer gündeminde kalan Lucas Neill, Atletico Madrid takımına transfer oldu. Takımı West Ham United’ın sözleşme uzatma teklifini kabul etmeyen ve menajeri aracılığıyla Galatasaray’dan teklif aldığını da açıklayan Avustralyalı futbolcunun, Haziran 2011’e kadar sürecek bir mukaveleye imza attığı bildirildi. 31 yaşındaki oyuncunun yılda 2.2 milyon euro ücret alacağı açıklandı.

Yazarlar