Dünyadan FutbolKerem Aktürkoğlu'ndan Barış Alper cevabı! Olay Fenerbahçe sözleri

Kerem Aktürkoğlu'ndan Barış Alper cevabı! Olay Fenerbahçe sözleri

04.10.2024 - 22:23 | Son Güncellenme:

Benfica forması giyen milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, bir sosyal medya platformunda soruları cevapladı.

Kerem Aktürkoğlundan Barış Alper cevabı Olay Fenerbahçe sözleri

Galatasaray'dan Benfica'ya transfer olan ve Portekiz temsilcisinde müthiş bir performans gösteren Kerem Aktürkoğlu açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Sakatlığına dair soruya Kerem Aktürkoğlu, "Sakatlığım ciddi değil. Koruma amaçlı oyundan çıktım" cevabını verdi.

Angel Di Maria ile olan ilişkisine değinen Kerem Aktürkoğlu, "Benim Arjantinliler ile aram genelde iyi oluyor. Seviyorum Arjantinliler'i. Takımdaki herkesle aram iyi" şeklinde konuştu.

Galatasaray'ın performansı hakkında değerlendirmede bulunan Kerem Aktürkoğlu şu ifadeleri kullandı:

"Ben de sizler gibi Galatasaray taraftarıyım. Tabii ki üzülüyorum ama futbolda inişler ve çıkışlar oluyor. Buna biraz anlayış göstermeliyiz. Oradaki insanların üzülmesi daha normal. Takıma destek olmak gerekiyor. Galatasaray her zaman bu süreçleri atlatabilen çok güçlü bir takımdır. İki maç berabere kalınmış. Düşüşlük bir durum da yok şu anda Galatasaray'da."

Haberin Devamı

Harry Potter sevincinin çıkış noktasına değinen Kerem Aktürkoğlu, "Tesislerde 'Harry de buradaymış' dediler, Fatih Hoca da 'bir sihrini göremedik' dedi. Ertesi hafta da gözlükle bir fotoğraf paylaşmıştım. Ondan sonra bu sevinci kullanmaya başladım" açıklamasını yaptı.

Mauro Icardi ve Barış Alper Yılmaz'la olan arkadaşlarına dair soruya Kerem Aktürkoğlu şu cevabı verdi:

"Mauro Icardi ile bizim aramızda bir şey yok. Ben onu o da beni seviyor. Galatasaray'daki takım arkadaşlarımla sürekli konuşuyoruz. Barış Alper ile küs değiliz. Konuşuyoruz. Hayatın akışı, her zaman herkesle çok çok samimi olup güzel şeyler paylaşmayabilirsin hayatta. Barış çok çok iyi bir oyuncu."

Türk futbolculara daha fazla destek olunması gerektiğini belirten Kerem Aktürkoğlu, "Türk oyunculara biraz daha destek olun. İnanın en fazla Türk oyuncular istiyor, en fazla onlar bu kulübü sahipleniyor. Yunus, Abdülkerim, Berkan... ne varsa onlarda var. Kötü günde destek vermek büyüklüktür. Tabii ki biz de üzülüyoruz" dedi.

Fenerbahçeli arkadaşlarının yanlış yolda olduğunu vurgulayan Kerem Aktürkoğlu, "Fenerbahçeli yakın arkadaşlarım var ama ben Galatasaraylıyım. Bizimkisi doğru yol. Onlar yanlış yolda ama belki bir gün farkına varırlar" şeklinde konuştu.