İspanya La LigaReal Madrid'de Ancelotti'den şaşırtan Arda Güler mesajı!

Real Madrid'de Ancelotti'den şaşırtan Arda Güler mesajı!

04.10.2024 - 13:53 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi'nde Lille'e mağlup olan Real Madrid'de sonradan oyuna giren Arda Güler ile ilgili Teknik Direktör Carlo Ancelotti açıklama yaptı.

Real Madridde Ancelottiden şaşırtan Arda Güler mesajı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında Arda Güler'li Real Madrid deplasmanda Fransız ekibi Lille ile karşı karşıya geldi. Müsabakayı Lille 1-0 kazandı.

Haberin Devamı

ARDA 67'DE GİRDİ
Karşılaşmaya yedek başlayan milli futbolcu Arda Güler mücadelenin 67. dakikasında Eduardo Camavinga'nın yerine oyuna dahil oldu. Maçta sağ kanatta oynayan 19 yaşındaki futbolcu hızlı gelişen Lille ataklarında savunmaya gelerek takımına destek oldu ve adeta bir sağ bek gibi görev yaptı.

Real Madridde Ancelottiden şaşırtan Arda Güler mesajı

21. MAÇINA ÇIKTI
Arda Güler mücadelenin son bölümünde bir pozisyonda gole çok yaklaştı. Luka Modric'in ortasında savunma arkasına iyi sarkan Arda'nın yaptığı kafa vuruşu Lille kalecisi Lucas Chevalier'de kaldı. Real Madrid kariyerindeki 21. maçına çıkan Arda Güler, Eflatun-beyazlı formayla ilk kez bir maçta sahadan mağlup ayrıldı.

ARDA CEVABI: İLK 11'DE YER BULMAK KOLAY DEĞİL
Arda Güler'in ilk 11'deki yeriyle ilgili gelen soruya Teknik Direktör Carlo Ancelotti şu yanıtı verdi: Arda Güler? Rekabet çok yüksek, ilk 11'de yer bulmak kolay değil. Geçen sezona göre daha fazla şans bulduğunu düşünüyorum.

Haberin Devamı

DERBİDE FORMA ŞANSI BULAMADI

Yıldız futbolcu geçtiğimiz hafta La Liga'da oynanan ve 1-1 sonuçlanan Atletico Madrid derbisinde forma şansı bulamamıştı.