CaddeHasan Can Kaya: Al beni nikah salonuna götür

Hasan Can Kaya: Al beni nikah salonuna götür

05.10.2024 - 12:25 | Son Güncellenme:

Komedyen Hasan Can Kaya, Konuşanlar programıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Youtube'dan Exxen'e geçmesi oldukça tartışılan Hasan Can Kaya linç yediğini söyledi. Ünlü komedyen, cast söylentilerine de yanıt verdi.

Hasan Can Kaya: Al beni nikah salonuna götür

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya, Konuşanlar programıyla ilgili açıklama yaptı. 'Konuşanlar kadar gelecek vaat eden işlerim yayına giremeden kalkmıştı' diyen Hasan Can Kaya, " Yaşım büyüktü ünlü olduğumda. Konuşanlar kadar gelecek vaat eden işlerim yayına giremeden kalkmıştı. En son direkt kitleye hitap ettim. Beğenileceğini düşünüyordum. Bir yere evrileceğini biliyordum bu kadar izleneceğini düşünmüyordum." dedi.

Haberin Devamı

"NE İSTERSENİZ YAPACAĞIM"

Melis İşiten ile Zaten Şov programının Youtube programına konuk olan Hasan Can Kaya, cast söylentilerine de yanıt verdi. Hasan Can Kaya, "12 bin kişi geldi. Adı belli, kamera görüntüleri var. Bir tane cast çıkarsa ne isterseniz yapacağım. Ben soruları da bilmiyorum" açıklamasında bulundu.

"VEFA BORCUM YOK"

Youtube'dan ayrıldığı zaman çok tartışılan Kaya, "1 milyon 700 bin abonem vardı, izlenmem 19 milyondu. Acun abiye geçtiğimde 30 bin tweet linç yedim. Acun ağabeyden bağımsız en ufak bir torpil yok üstümde dolayısıyla vefa borcum yok. Acun ağabeyle iyi anlaşıyorum. Mutlu çalıştığım için dışarıdan gelen teklifleri reddediyorum." ifadelerini kullandı.

Terapiye de gidiyorum, iyileşmişim öyle diyor terapist. Ben herkesi affettim. Çünkü çok yorucu ve üzücü.

"AL BENİ NİKAH SALONUNA GÖTÜR"

Haberin Devamı

Ünlü sanatçı, "Akıllı kadın, iyi kalp, iyi insanlardan çok etkileniyorum. Üçüncüsü de güzel gülen kız al beni nikah salonuna götür. İyi kalbi çıkarınca aşırı soğuyorum. " dedi.

KIZ ÇOCUKLARINA BAĞIŞLADI

Hasan Can Kaya, komedi programının bir bölüm gelirinin tamamını kız çocuklarının eğitimi için bağışlama kararı aldı. Başarılı komedyen, geçen ay vefat eden halası Tezcan Kaya adına bu bağışı yaptı. Daha önce de benzer duyarlı davranışlarıyla gündeme gelen sanatçı kız çocuklarının eğitimini desteklemek için bağışını Koruncuk Vakfı’na yaptı. Sanatçı, bağışını halası Tezcan Kaya adına kız çocuklarının eğitimine destek için Koruncuk Vakfı’na yaptığını program bitiminde ekranda beliren bir alt yazı ile açıkladı.