12.11.2010 - 12:35 | Son Güncellenme:
Ünlü oyuncu Angelina Jolie, Amerikan Vogue Dergisi için objektif karşısına geçti, ailesi ve özel hayatı ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu.Bir ev, iki yıldız, 6 çocuk, bir köpek, bir çatı altında şimdilik 3 dil...İlk itirafı 6 yaşındaki oğlu Pax'ın ondan daha iyi bir aşçı olduğu... Mutfakta çok becerikli olmadığını itiraf eden yıldız, ancak çok uğraştıktan sonra güzel bir yemek yapabildiğini söyledi.Jolie, ilk evlat edindiği 9 yaşındaki oğlu Maddox’un da kendisini olgunlaştırdığını açıkladı.
Bir itiraf da kızı Shiloh'ya dair... Shiloh bulduğu ölmüş bir kuşu evlat edinmek istemiş. Annesi Angelina, ona "Ölmüş bir hayvan istiyorsan, hayvanları doldurarak heykele dönüştüren birine gitmelisin" demiş. Ortalama bir annenin kızına vereceği tavsiyenin biraz ötesinde... ama Jolie, "Biz de herkes gibiyiz" diyor.
"Brad çok yakışıklı ve seksi bir adam. Ama onu düşündüğümde, ilk aklıma gelen ne kadar iyi bir arkadaş ve süper bir baba olduğu.
En kötü anımda bile onu, çocuklarla birlikte izlemek beni kendime getiriyor."