Gayrimenkul HaberleriEmlakçılar İçin 6 Önemli Portföy Kaynağı Önerisi

Emlakçılar İçin 6 Önemli Portföy Kaynağı Önerisi

Son Güncellenme:

.

Emlakçılar İçin 6 Önemli Portföy Kaynağı Önerisi

Gayrimenkul satış uzmanı Göktuğ Beşer bilgilerini paylaşıyor

Emlak şirketleri için portföy sahibi olmak işin can damarıdır. Bir emlakçının portföyü yok ise rafları boş bir mağazadan farkı yoktur. Emlakçılar nasıl geniş bir portföy geliştirebilirler? Portföy kaynakları nelerdir? Emlak portföyü nasıl kazanılır?Ofiste oturarak portföy gelmesini beklemek yerine yapılabilecek portföy kazandırıcı çalışmalardan bazıları şunlar...

Telefonunuzda kayıtlı herkesi arayın

Önce hatırlarını sorun, sonra emlak almak, satmak ya da kiralamak konusunda yardım edebileceğiniz bir konu olup olmadığını sorun. Eğer bu konuda bir ihtiyaçları yok ise, ihtiyacı olan bir tanıdıkları olup olmadığını sorun.

Emlakçılar İçin 6 Önemli Portföy Kaynağı Önerisi

Bölgenizdeki esnafı ziyaret edin

Bölgenizdeki esnafı ziyaret edin ve onlara emlak almak, satmak ya da kiralamak konusunda yardımcı olmaktan mutlu olacağınızı anlatın. Bu konuda ihtiyacı olan bir tanıdıkları olup olmadığını sorun.

Facebook arkadaş listenizdeki herkese mesaj gönderin

Facebook arkadaş listenizdeki kişilere emlak sektöründe çalıştığınızı, emlak almak, satmak ya da kiralamak konusunda yardımcı olmaktan mutlu olacağınızı bildirin. Bu tür ihtiyaçları olduğunda arayacakları telefon numaranızı yazmayı da unutmayın.

Açık davet düzenleyin

Portföyünüzdeki satılık boş bir konut için hafta sonu 2-3 saatlik tanıtım daveti düzenleyin. Gayrimenkulün adresi, özet bilgileri, davet tarihi ve saat aralığı olan davetiyeleri satılık konutun olduğu mahalledeki apartmanlara ve işyerlerine dağıtın. Ziyarete gelenlerden alıcı da bulabilirsiniz, bu yenilikçi tanıtım çalışmanızdan etkilenen kişiler size portföy de verebilir.

Emlakçılar İçin 6 Önemli Portföy Kaynağı Önerisi

Eski müşterilerinizi arayın

Sizden memnun kalmış eski müşteriler en iyi referanstır. Onların hatırını sorduktan sonra yardımcı olabileceğiniz bir tanıdıkları olup olmadığını sorun.

Uzak bölgedeki emlakçıları ziyaret edin

Uzak bölgedeki emlakçılar ile güven ortamı oluşturursanız her iki tarafın da kazançlı olacağı işbirliği ortaya çıkar. Uzak bölgelerdeki emlakçılara onların ilgilenebileceği portföylerinizi yönlendirin, onlardan da bölgenizdeki portföyleri size yönlendirmelerini isteyin.