DekorasyonAynı Renkte Dolaplardan Sıkıldıysanız Bu Tasarım Tam Size Göre!

Aynı Renkte Dolaplardan Sıkıldıysanız Bu Tasarım Tam Size Göre!

Son Güncellenme:

.

Aynı Renkte Dolaplardan Sıkıldıysanız Bu Tasarım Tam Size Göre

Stüdyo, mobilya, mekan ve konsept tasarımı alanlarında geniş bir proje yelpazesine sahip olan Orijeen firması, birbirinden fonksiyonel ve eğlenceli işlere imza atıyor. Seul, Güney Kore’de faaliyetlerine devam eden firma, yenilikçi ve sıra dışı mobilya tasarımları ile göz dolduruyor. Kullanıcı dostu inovasyonlara her daim kapılarını açık tutan Orijeen, tasarım sürecinde insanlar, nesneler ve çevresel detaylar arasındaki ilişkiye odaklanıyor.

Haberin Devamı

Aynı renklerden sıkıldınız mı?

https://vimeo.com/233179846"Klasik renkli mobilyalardan sıkıldım, canlı ve sıra dışı renklere sahip bir dolap sahibi olmak istiyorum" diyorsanız, Orijeen dolap modelleri tam olarak sizin için dizayn edilmiş diyebiliriz. Renkten renge dönüşen dolaplar, kullanıcılara görsel anlamda tam bir şölen yaşatıyor. Alacalı ve çok katlı renk çeşitliliği ise odanızın görünümünü anında değiştiriyor.Oda içindeki pozisyonunuza, hareketinize ve dolap ile olan mesafenize bağlı olarak rengini değiştirebilen Orijeen dolap ve gardırop çeşitleri, görsel olarak sürekli olarak yenileniyor. Onlarca farklı renge bürünen dış yüzeyler, odanızın görünümünü radikal bir şekilde değişime uğratıyor. Yaşanan görsel değişiklikler, nesne ile kullanıcı arasındaki ilişkiyi her zaman canlı tutuyor.

Haberin Devamı

Farklı renkler farklı görünümler

Aynı Renkte Dolaplardan Sıkıldıysanız Bu Tasarım Tam Size Göre

Merceksel bir yüzeye sahip olan kabinet tipi dolaplar, farklı açılarda farklı görünümler sunuyor. Meyilli ve katmanlı renk geçişleri, kusursuz renk tonları ile birleşerek yumuşak ve harika bir ortam ışığı yaratıyor. Gökkuşağı efekti gibi ince nüanslara olanak tanıyan pürüzsüz yüzeyler, en ufak açı ve ışık farklılığında dahi bambaşka renklere dönüşüyor.Görsel ışıltı ve renk arasındaki ilişkiyi sezgisel olarak deneyimleyebilmenizi sağlayan merceksel parlamalar, dolabı uzaktan veya yakından gören herkesin ağzını açıkta bırakıyor. Sürekli olarak gerçekleşen renk değişimleri, tek düze sabit eşyaların ve mobilyaların dahi inovatif bir biçimde çeşitlilik kazanabileceğini gözler önüne seriyor.

Yüksek malzeme kalitesi ile sunulan çok yönlü dolaplar

Aynı Renkte Dolaplardan Sıkıldıysanız Bu Tasarım Tam Size Göre

Kübik, dairesel, köşeli veya oval hatlara sahip olan markaya ait yeni nesil dolap çeşitleri, evinizin çağdaş mimarisini eksiksiz olarak tamamlıyor. Orijeen dolapları her açıdan farklı renkler ile deneyimleyebilmek mümkün oluyor. Görkemli renklerin yanı sıra, minimal tasarım detayları da geleneksel Kore el sanatlarını modern tasarım unsurları ile birleştiriyor.Sehpa üzerine oturan, kule tipi, oval ya da yumuşak hatlı Orijeen dolaplar içinden özgürce seçim yapabilmek mümkün oluyor. Rijit gövde yapısı, işlevsel raf sistemleri ve ince birleşim noktaları ile öne çıkan mobilyalar, premium ürün algısını pekiştiriyor. Kaliteli menteşeler, özenli işçilik, blok ahşap ve MDF gibi dayanıklı malzemelerin tercih edilmesi de Orijeen dolapların kalitesini en üst seviyeye çıkarıyor.