EkonomiTürkiye'nin en iyi işyeri seçildi

Türkiye'nin en iyi işyeri seçildi

08.01.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Yapı Kredi Leasing, insan kaynakları ve yönetim danışmanlığı alanında dünyanın önde gelen şirketlerinden Kincentric'in gerçekleştirdiği 'Kincentric Best Employers 2020 - 2021' programı kapsamında 'Türkiye'nin En İyi İşyeri' seçildi.

Türkiyenin en iyi işyeri seçildi

Türkiye'nin en geniş katılımlı işyeri araştırması olan Best Employers (En İyi İşyerleri) Programı'nda ödül alan şirketler, 'çalışan bağlılığı'nın yanında 'çeviklik', 'bağlı kılan liderlik' ve 'yetenek odağı' endekslerine göre belirleniyor.

Haberin Devamı

Yapı Kredi Leasing'in köklü geçmişi ve kaliteli insan kaynağı olduğunu belirten Yapı Kredi Leasing Genel Müdürü Fatih Torun, şu değerlendirmede bulundu:

"Rekabet gücümüzü mutlu insan kaynağımızdan alıyoruz. Bu nedenle çalışan mutluluğu, her zaman ana odak alanlarımızın başında yer alıyor. Her biri konusunda uzman çalışanlarımızı her alanda destekliyor ve çalışan memnuniyetimizi en üst düzeyde tutmaya gayret ediyoruz. Türkiye'nin en geniş katılımlı işyeri araştırması olan Kincentric Best Employers Programı tarafından bu önemli ödüle layık görülmek, çalışmalarımızın ne kadar doğru yolda olduğunu teyit ediyor. İnsan kaynakları alanındaki öncü çalışmalarımıza önümüzdeki dönemde de devam edeceğiz."

Yazarlar