EkonomiTurizmde yeni bir yatırım daha

Turizmde yeni bir yatırım daha

04.10.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

The Land of Legends, 15 Ocak 2025’te kapılarını Türkiye’nin ilk Nickelodeon Land’i ile ilk Nickelodeon Hotels & Resorts’una açacağını duyurdu.

Turizmde yeni bir yatırım daha

Konuyla ilgili yapılana açıklamada, “Türkiye’deki bu ilk Nickelodeon projesi, Türk turizm sektörü ve The Land of Legens için önemli bir adım niteliği taşıyor. Ocak 2025’te yapılması planlanan açılış, markanın küresel çaptaki önemini aynı zamanda Türkiye için kilit bir proje ve yatırım haline getiriyor. The Land of Legends ile dünyanın en büyük eğlence markalarından biri olan Paramount Global’e ait Nickelodeon arasındaki iş birliği, Türk konaklama ve eğlence sektörünün büyüme hızını yansıtmasının yanı sıra yeni fırsatlara açılan bir pencere de sunuyor” denildi.

Haberin Devamı

15 Ocak’ta açılacak Nickelodeon Land’in Sünger Bob Kare Şort’tan su altında Bikini Bottom, Star Trek: Prodigy’ye dayanan galaksiler arası Star Trek: Wild Galaxy ve açık havada misafirleri karşılayacak Adventure Bay PAW Patrol olmak üzere 3 alandan oluştuğu belirtildi. Açıklamada odaların 5 konsept temadan birini (DORA, PAW Patrol, Sünger Bob Kare Şort, Ninja Kaplumbağalar ve Star Trek) yansıtacak şekilde tasarlandığı da belirtildi.