EkonomiSeyahat alanında iş birliği yaptılar

Seyahat alanında iş birliği yaptılar

30.07.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Vodafone Seyahat Yanımda, Setur ile işbirliği yaptı. Bu işbirliğiyle Seyahat Yanımda müşterilerine daha hızlı ve sorunsuz bir seyahat rezervasyon deneyimi sağlanarak müşteri memnuniyeti ve sadakatinin artırılması hedefleniyor. Vodafone Her Şey Yanımda Genel Müdürü Yusuf Aysal, şunları söyledi:

Seyahat alanında iş birliği yaptılar

Seyahat Yanımda platformu uçak-otobüs bileti, otel rezervasyonu, tur ve araç kiralama gibi birçok işlemin hem yurtiçinde hem de yurtdışında ekonomik ve kolay bir şekilde gerçekleşmesini sağlıyor. Şimdi sektörün güçlü markalarından Setur ile işbirliği yaparak müşterilerimize daha iyi ve güvenilir bir seyahat deneyimi sunmayı hedefliyoruz. Setur ile birlikte seyahat sektöründeki trendleri takip ederek ve müşteri taleplerine hızlı bir şekilde yanıt vererek Vodafone’un seyahat sektöründeki konumunu sağlamlaştırmak istiyoruz. Diğer yandan, sürdürülebilir turizm uygulamaları konusunda öncü bir şirket olan Setur ile çevreye duyarlı bir yaklaşımı teşvik etmeyi amaçlıyoruz.”

Haberin Devamı

Setur Genel Müdürü Ahmet Sönmez de, “Setur-Vodafone vizyon birliğiyle doğan bu proje teknoloji destekli alternatif satış kanallarında büyüme stratejimiz açısından çok kıymetli. Müşterilerimize iyi, ekonomik ve güvenilir bir seyahat deneyimi sunacağız” dedi.

Yazarlar