EkonomiMolfix, 15. yılını bir reklam filmi ile kutladı

Molfix, 15. yılını bir reklam filmi ile kutladı

24.12.2012 - 14:23 | Son Güncellenme:

Neşeli bebekler, Molfix’in 15. yılını büyük küçük herkesin dilinde olan Shakira’nın “Waka Waka” şarkısının Türkçe versiyonu ile kutluyor

Molfix, 15. yılını bir reklam filmi ile kutladı

Yaşları 12 ile 24 ay arasında değişen birbirinden şirin 26 bebeğin şarkı söyleyerek oynadığı Molfix 15. Yıl reklam filmi, çocuklar kadar anne-babaları da çok eğlendirecek.
Ünlü sanatçı Hülya Avşar’ın hamile olduğu 1997 yılında oynadığı ilk reklam filmiyle Türkiye’nin tanıştığı Molfix, 15. yaşını doldurdu.
Bebeklerin ihtiyaçlarına göre ileri teknoloji ile üretilen ürünleri ile tüm dünyada hızla büyüyen Molfix, 15. Yaşını çocukların neşeli görüntüleriyle daha da coşkulu kutluyor.
TERFİLM Productions ve Filim İşleri tarafından ortak olarak çalışılan ve çekimleri 2 günde tamamlanan reklam filminin yönetmenliğini Kağan Erturan yaptı.
Toplam 26 bebeğin rol aldığı ve enerjik bir ekiple çekimleri tamamlanan Molfix reklam filminde bebeklerin eğitmenliğini, dünya çapında “çocuklara fısıldayan adam” ünvanıyla tanılan Yuda Bello üstlendi.

Haberin Devamı

Reklam Filmi Künyesi:
Reklamveren : Hayat Kimya
Reklamveren Temsilcisi: Melek Soklangıç Dinçer, Gülşen Serin Bakır, Aysun Nayır
Reklam Ajansı: Vietnam
Yaratıcı Yönetmen: Gürkan Günaydın
Metin Yazarı: Gaye Basmacı-Alper Canıgüz
Sanat Yönetmeni: Emrah Yörük
Müşteri İlişkileri: Ceren Gül
Ajans Prodüktörü: Begüm Baran
Yönetmen: Kağan Erturan
Yapım Şirketi: TERFİLM Productions
Görüntü Yönetmeni: Veli Kuzlu
Kostüm Tasarım: Rachel Benhabib
Post Prodüksiyon: Filim İşleri
Fotoğraf: Zerin Kültüral
Müzik: Ulaş Özbiçerler
Söz Yazarı/Besteci: Victor Eugene Doo Belley, Emile Kojidie, Zolani Monica Mahola, Shakira Isabel Mebarak Ripol Jean Ze Bella, John Graham Hill