EkonomiKredisini ödeyene % 10 faiz iadesi

Kredisini ödeyene % 10 faiz iadesi

17.12.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

HSBC Advance ürün paketiyle, bireysel bankacılıkta rekabeti artıracak. Banka ihtiyaç kredisini ödeyene faizin yüzde 10’unu iade edecek, hesap işletim ücreti almayacak, internetten alışverişte % 10 indirim verecek

Kredisini ödeyene % 10 faiz iadesi

HSBC Türkiye, yükselen orta gelir grubunun bireysel bankacılık ihtiyaçlarını karşılamak için özel bir hizmet ve ürün platformu olan Advance’si piyasaya sundu. Basın toplantısında bilgi veren HSBC Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Taylan Turan, müşterilerinin ömürlük bankası olmayı hedeflediklerini söyledi.
Müşteri ile uzun vadeli ilişkiyi temel alan ürünler çıkardıklarını söyleyen Turan, Advance için hedef alınan müşteri kitlesi için şunları söyledi:

Tüm yaşam için
“HSBC’nin Türkiye’de yaptığı araştırma ve çalışmalar kapsamında; ağırlıklı olarak 25- 45 yaş arasında, teknolojiyi daha fazla kullanan ve dijital kanalları tercih eden, bütçesini daha iyi yöneterek geleceğine yatırım yapmak isteyen ve kariyer hedefleri olan bir orta gelir grubunun, yaşam standartlarını geliştirirken bir taraftan da birikimlerini büyütmeye odaklandığını gözlemledik. Bu grubun tüm yaşam evreleri için gerekli olan finansal ihtiyaçlarını; zenginleştirilmiş çözümler, ayrıcalıklar ve güçlü dijital deneyim eşliğinde karşılayan HSBC Advance’i tasarladık.”
HSBC Türkiye olarak bireysel bankacılıkta müşterilerinin ana bankası olmayı hedeflediklerini söyleyen Turan, “Bu müşterilerin günlük ve uzun vadeli tasarruf ihtiyaçlarını karşılayan en iyi banka olmak istiyoruz. Cazip kredi ve birikim çözümleri, para yönetim araçları, online ve mobil bankacılık platformları ile Advance müşterilerine, kısa ve uzun vadeli finansal planları için çok yönlü hizmet sunuyoruz” dedi.

Haberin Devamı


Her kanaldan ücretsiz para transferleri
- Aylık 500 TL tutarında üç adet düzenli ödemesini, HSBC vadesiz hesabından yapan müşteriler Advance müşterisi oluyor
- 31 Ocak 2015 tarihine kadar Advance hesabı açanlar Samsung tablet kazanacak
- Kredi Kartı ile tüm tek çekim alışverişlerde ücretsiz 6 taksit
- İnternette tüm HSBC üye işyerlerindeki online alışverişlerde yüzde 10 indirim
- Hesap işletim ücreti yok
- İnternetten, şubeden, tüm kanallardan ücretsiz EFT, havale, döviz transferi
- Ücretsiz ve %10 faiz iadeli ihtiyaç kredisi
- Her ayın ilk yedi günü 5.000 TL’ye kadar bedava Kredili Mevduat Hesabı
- Modern Hesap ile sürekli hoş geldin faizi
- 200 TL’den başlayan düzenli birikimlere, biriktirdikçe artan avantajlı faiz
- Büyüyen Çocuk Sigortası ile Advance müşterilerine özel fırsatlar
- Bireysel Emeklilik Planı
- Özel telefon bankacılığı hattı 0850 211 0 115