Ekonomi‘Fayda’lı girişim odakta

‘Fayda’lı girişim odakta

11.10.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Borusan Grubu, 80. kuruluş yıldönümünde sürdürülebilirlik odağını güçlendirerek, Borusan Sürdürülebilir Fayda Programı’nın üçüncü dönemine imza atıyor.

‘Fayda’lı girişim odakta

Program, “Herkesin Faydasına” mesajıyla yeni dönemde de küresel sorunlara yönelik yenilikçi çözümler üreten projeleri desteklerken, yaratılan faydanın büyümesi ve daha geniş kitlelere ulaştırılmasına katkıda bulunmaya devam ediyor. Projesiyle sürdürülebilir bir gelecek için değerli bir katkı sunmak isteyen girişimler programa internet üzerinden başvurabiliyorlar.

Haberin Devamı

Impact Hub İstanbul iş birliği ile gerçekleştirilen programın üçüncü dönem lansmanının yapıldığı etkinlikte, geçmiş dönem projelerinin hikayelerini anlatan bir belgeselin de ön izlemesi yapıldı. Belgeselde deprem bölgesinin yeniden inşa sürecine pozitif etki katan dört projenin hikayesi paylaşıldı.

İkinci dönemde desteklenen bu projeler, toplumsal ve çevresel anlamda deprem bölgesinde önemli etkiler yaratırken binlerce insanın hayatına olumlu yönde etki etti. Üçüncü dönemde de bu başarıların üzerine yenilerinin inşa edilmesiyle daha büyük hedeflere ulaşılması amaçlanıyor.

Borusan Holding İnsan, İletişim ve Sürdürülebilirlik Grup Başkanı Nursel Ölmez Ateş, “İklim, insan ve inovasyon odaklı bir yaklaşımla çevresel ve sosyal sorumluluklarımızı yerine getirerek gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmayı hedefliyoruz. Bu amaçla hayata geçirdiğimiz Sürdürülebilir Fayda Programımızın üçüncü dönemine imza atmanın heyecanını yaşıyoruz” dedi.