EğitimUygulama İçi Satın Alma Ne Demek? Uygulama İndirirken Ne Anlama İfade Eder?

Uygulama İçi Satın Alma Ne Demek? Uygulama İndirirken Ne Anlama İfade Eder?

13.06.2021 - 16:14 | Son Güncellenme:

Mobil uygulama ve oyun geliştiricileri tarafından bir takım prosedür ve fiyat modelleri tercih edilmektedir. Bu tür uygulamalarda temel olan şey ücretsiz indirme sağlamaktır. Ancak bazı durumlarda uygulama içi satın alma yapmak gerekir. Çünkü bu durum ilave özellik ek paket sunumları yapmaktadır. Peki uygulama içi satın alma ne anlama gelmektedir. İşte uygulama içi satın alma ve uygulama indirme modelleri.

Uygulama İçi Satın Alma Ne Demek Uygulama İndirirken Ne Anlama İfade Eder

Uygulama içerisinde gezinirken bazen özel bir güç, karakter, ilave özellik ve özel yetenekler sunulabilir. Bu tür durumlar uygulama içi satın alma modelleri arasında bulunmaktadır.

Uygulama İçi Satın Alma Ne Demek?

Uygulama kullanıldığı durumlarda, uygulamanın içeriğinde gelen ek paket ve ilave servis uygulamalarının satın alınması uygulama içi satın alma anlamında gelir. Bu yöntem uygulamanın daha üst versiyonlarına ve PRO adı verilen seviyelerini elde etme imkanı sağlamaktadır. Bu yöntemlerinde ücretli olduğu unutulmamalıdır.

Uygulama İndirirken Ne Anlama İfade Eder?

Uygulama indirirken farklı türler bulunmaktadır. Bu türler arasında abonelik yolu ile sürekli öğeler yolu ile ve geçici öğeler yolu ile türler bulunur.