EğitimTam Pişmemiş Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada

Tam Pişmemiş Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada

20.07.2022 - 13:46 | Son Güncellenme:

Bulmacalar kişilerin boş zamanlarında hoşça vakit geçirmek ve bilgi dağarcığını geliştirmek adına oluşturulan sözcük avıdır. Bulmaca, aynı zamanda bilmek bir kelime karşılığını uygun kutucuklara yerleştirmek olarak tanımlanmaktadır. Bulmacalar sayı bulmacaları olarak bilinen sudoku ve harf bulmacaları olarak bilinen çengel veya kare bulmacalar olarak şekillenmektedir. Dikkat, zeka ve mantık gelişmesi açısından çok faydalıdır. İşte, tüm detaylar.

Tam Pişmemiş Bulmaca Cevabı Nedir Harf Harf Bulmacada

Bulmacaların diğer bir özelliği günlük gazetelerde ve dergilerde her gün farklı sorular ile oluşturulması kişilerde merak uyandırmakta ve bilgi avı olarak bilinmektedir.

Haberin Devamı

Tam Pişmemiş Bulmaca Cevabı Nedir?

Tam pişmemiş deyimi sözlük anlamına bakılacak olursa yarı çiğ anlamında kullanılmaktadır. Bulmacalar bazı sözcük ve deyimler eş anlamlı olarak bir başka sözcükler ile yerine kullanılabilmektedir. Tam pişmemiş eş anlamlı olarak kayısı, tatarı ve nimpuhte sözcükleri ile kullanılabilmektedir.

Tam Pişmemiş Harf Harf Bulmacada 

Tam pişmemiş sözcüğü çengel bulmacada çengeli oluşturacak şekilde doğru diğer soruların yanıtlarına uygun ip uçlarına yerleştirilmelidir. Tam pişmemiş sözcüğünün eş anlamlı sözcükleri 3 tanedir. Kayısı 6 harfli, Tatarı 6 harfli ve nimpuhte 8 harfli olarak tanımlanmaktadır.