SözlükÖnizleme Ne Demek? Önizleme Tdk Sözlük Anlamı Nedir?

Önizleme Ne Demek? Önizleme Tdk Sözlük Anlamı Nedir?

23.10.2021 - 03:36 | Son Güncellenme:

Ön izleme kelimesi günümüzde hala kullanılmakta olan kelimelerden birisi olarak bilinmektedir. Ön izleme kelimesini sıklıkla kullanmanıza veya duymanıza rağmen ne anlama geldiğini bilmiyorsanız kelimenin sahip olduğu anlamı öğrenmek isteyebilirsiniz. Ön izleme ne demek? Ön izleme TDK sözlük anlamı nedir? Ön izleme kelimesinin Türk dil kurumuna göre hangi anlama geldiğini detayları ile derledik.

Önizleme Ne Demek Önizleme Tdk Sözlük Anlamı Nedir

Ön izleme kelimesi dilimizde sıklıkla kullanılan kelimelerden bir tanesi olarak bilinmektedir. Ön izleme kelimesinin temel olarak bir sinema terimi olduğunu söylemek mümkündür.

Ön İzleme Ne Demek?

Ön izleme kelimesi bir şeyin bütününü görmeden bir parçasını görerek bilgi edinmek manasına gelecek şekilde kullanılsa bile temelde sahip olduğu anlam farklıdır. Ön izleme kelimesi bir sinema terimi olarak kullanılmaktadır.

Ön İzleme TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Ön izleme kelimesinin Türk dil kurumuna göre sahip olduğu anlamın; bir filmin gösterime girmeden önce seçilmiş bir grup tarafından izlenmesi olduğunu söylemek mümkündür. Ön izleme kelimesi vizyona girecek olan bir filmin öncesinde bir ön gösteriminin olması durumunda kullanılan bir kelimedir.