SözlükMudi Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Mudi Kime Denir?

Mudi Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Mudi Kime Denir?

03.11.2021 - 12:41 | Son Güncellenme:

Genel olarak insanlar yeni ve farklı kelimeler duydukları zaman bu kelimenin sahip olduğu anlam ile ilgili olarak bilgi edinmek istemektedir. Mudi kelimesi ise son zamanlarda oldukça fazla karşılaşılmakta olan kelimelerden birisi olarak ifade edilebilir. Mudi ne demek, TDK sözlük anlamı nedir? Mudi kime denir? Mudi kelimesinin anlamı ile ilgili detayları sizler için derledik.

Mudi Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir Mudi Kime Denir

 Mudi kelimesi oldukça fazla karşılaşılmakta olan kelimelerden birisi olarak bilinmektedir. Mudi kelimesi Arapça kökenli bir kelime olma özelliğine sahiptir. Dilimizde oldukça fazla karşılaşılmakta olan kelimeler arasında yer almaktadır. 

Haberin Devamı

 Mudi Ne Demek, TDK Sözlük Anlamı Nedir?

 Mudi kelimesi, Türk dil kurumuna göre bankaya para yatıran kimse manasına gelmekte olan bir kelime olarak ifade edilebilir. Aynı zamanda mudi kelimesi emanet bırakan kimse olarak da bilinen bir kelime olma özelliğine sahiptir. 

 Mudi Kime Denir?

 Mudi kelimesi, bankaya para yatıran kişileri ifade etmek için kullanılmakta olan kelimelerden birisi olarak kullanılmaktadır. Aynı zamanda bir yere emanet bırakılan kişileri belirtmek içinde mudi kelimesi kullanılmaktadır.