SözlükJersey Ne Demek? Jersey Tdk Sözlük Anlamı Nedir?

Jersey Ne Demek? Jersey Tdk Sözlük Anlamı Nedir?

16.10.2021 - 03:23 | Son Güncellenme:

Kişiler tarafından tercih edilip kullanılan farklı sözcük grupları bulunuyor. Kullanılan kelimelerden biri olan jersey sözcüğünün ne demek olduğu araştırılan konular arasındadır. Jersey sözcüğünün neyi ifade ettiği hakkında kişiler tarafından özenli olarak yapılan bazı araştırmalar yapılıyor. Jersey ne demek? Jersey TDK sözlük anlamı nedir tüm detayları ile sizler için derledik.

Jersey Ne Demek Jersey Tdk Sözlük Anlamı Nedir

Bireylerin daha önce duymadığı sözcüklerden birisi de, jersey kelimesidir. Jersey kelimesi TDK'ya göre, kemikleri belirgin olan kültür ırkı sığır anlamına sahiptir.

Jersey Ne Demek?

Jersey kelimesinin hangi kökene ait olduğu ve hangi anlamı taşıdığı internette en çok araştırılan konular arasındadır. Jersey kelimesi, günümüzde çok duyulan veya kullanılan bir kelime değildir. Yaygın olarak kullanılan kelime grupları arasında yer almıyor. Sarı ve kahverengiden esmerliğe kadar değişim gösteren renkte olan sığır anlamındadır.

Jersey TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Herhangi bir kelimenin doğru anlamı TDK tarafından paylaşılıyor. TDK tarafından paylaşılan tüm sözlük anlamları dikkate alınıyor. Jersey kelimesi TDK tarafından kültür ırkı sığır anlamında açıklanmıştır. Jersey kelimesi giyim sektöründe de kullanılan bir kelimedir.