EğitimProduct Ne Demek, Türkçesi Nedir? Product Neye Denir?

Product Ne Demek, Türkçesi Nedir? Product Neye Denir?

28.05.2022 - 13:54 | Son Güncellenme:

Product kelimesi İngilizce bir sözcük olarak Türkçede ürün anlamına gelir. Günlük yaşam içerisinde kullanılan ve ele alınan herhangi bir ürün olabilir. Product ne demek, Türkçesi nedir? Product neye denir sizler için ayrıntıları ile derledik.

Product Ne Demek, Türkçesi Nedir Product Neye Denir

 Özel olarak üretilmiş ve tüketiciye sunulmuş eşyalar product olarak ifade edilmektedir. Aynı zamanda Türkçe karşılık şeklinde ‘ürün’ anlamına sahiptir. Gün içerisinde farklı amaçlara altında değerlendirilen bir eşyadır.

Haberin Devamı

 Product Ne Demek, Türkçesi Nedir?

 Türkçe üzerinden product kelimesi ürün veya üretim biçiminde ele alınır. Değişik amaçlara altında hazırlanmış olan ve günlük hayatta kullanılan ürünler bu konuda öne çıkabilir. Aynı zamanda bir eser üzerinden de örneğin bir film yapımı product şeklinde ele alınabilir.

 Product Neye Denir?

 Kökeni İngilizce olarak öne çıkan product kelimesi, Türkçe karşılığı ile ürün anlamına gelmektedir. Ancak yerleşik şekilde Türkçede kullanılan bir sözcük olmadığını ifade etmek mümkündür. Hem ürün hem de bir yapım şeklinde Türkçe karşılık buluyor. Özellikle günlük hayatta kullanılan ve değişik amaçlara sahip olan eşyalar üründür. Bu ürünler bireysel ya da şirketler bazında farklı amaçlarda değerlendirilir.