EğitimPerma Ban Nedir, Ne Anlama Gelir? Twitch Permaban Nasıl Kaldırılır?

Perma Ban Nedir, Ne Anlama Gelir? Twitch Permaban Nasıl Kaldırılır?

23.07.2022 - 13:26 | Son Güncellenme:

Bilgisayar oyunlarda sıklıkla kullanılan terimler bulunmaktadır. Perma ban kelimesi de oyunlar içinde sıklıkla kullanılan bir kelime bulunmaktadır. Bu kelimeyi genellikle yayın yapılan uygulamalarda görmek mümkün olmaktadır. Ban kelimesi bir kimseyi engelleme anlamı ile kullanılan bir kelime olarak karşımıza çıkmaktadır. Perma kelimesi eklendiğinde geri dönüşü olmayan bir şekilde engelleme anlamına gelmektedir. İşte, tüm merak edilenler.

Perma Ban Nedir, Ne Anlama Gelir Twitch Permaban Nasıl Kaldırılır

Perma ban, bir kimseyi kalıcı şekilde engellemek ve uzaklaştırmak anlamına gelmektedir. Genellikle yayın platformlarında yapılan bir eylem olarak karşımıza çıkmaktadır. Yayıncılar kendilerini rahatsız eden kişiler perma ban ile engellemektedir.

Haberin Devamı

 Perma Ban Nedir, Ne Anlama Gelir?

 Perma ban kelimesi yayın platformlarında kullanılan bir kelime olmaktadır. Perma kelimesi kalıcı anlamına gelmektedir. Ban kelimesi ise oyunlarda duyulan bir kelime olmaktadır. Engelleme veya uzaklaştırma anlamına gelmektedir. Perma ban ise bir kişiyi yayından engellemek ve tekrar girmesine engel olmak anlamına gelir.

 Twitch Permaban Nasıl Kaldırılır?

 Perma ban kelimesi bir kişiyi engellemek anlamına gelmektedir. Yayın platformlarında yaşanan bir durum olarak karşımıza çıkmaktadır. Yayıncılar çeşitli nedenlerle onları rahatsız eden kişilere perma ban uygulamaktadır. Ancak bu perma ban olayını kaldırmak mümkün olabilmektedir.

 Perma ban uygulanan kişi geçerli bir sebep dahilinde engellemesini kaldırabilmektedir. Bunun için engellendiği yayın platformu ile iletişime geçmesi gerekmektedir. Buradaki destek kısmından engeli kaldırma hakkında bir talep yazması gerekli olmaktadır. Destek kısmı bunu kabul ettiği zaman engel kaldırma işlemi tamamlanmış olacaktır.