EğitimGenel Ağ Nedir? Genel Ağ Neye Denir?

Genel Ağ Nedir? Genel Ağ Neye Denir?

23.08.2021 - 15:17 | Son Güncellenme:

Genel Ağ terimi günümüzde sıklıkla kullanılmaktadır. Bu nedenle bu kelimenin anlamı insanlar tarafından merak konusu olmaktadır. Genel Ağ nedir? Genel ağ neye denir tüm detayları ile derledik.

Genel Ağ Nedir Genel Ağ Neye Denir

Genel ağ terimi günlük hayatta sık sık kullanılır. Anlamı bilinmeyen kelimeler internetten ya da çeşitli kaynaklardan araştırılmaktadır. Genel Ağ teriminin Türk Dil Kurumuna göre anlamı da merak edilmektedir.

Genel Ağ Nedir?

Günümüzde genel ağ terimi insanlar tarafından sık sık kullanılır. Bu nedenle insanlar anlamını bilmedikleri kelimeleri internetten araştırmaktadır. Bilgisayar ağları birbirlerine bağlanması ile meydana gelen bir sınırlaması ya da yöneticisi bulunmayan uluslararası iletişim ağları internet genel ağ olarak isimlendirilmektedir.

Genel Ağ Neye Denir?

Genel Ağ terimi günlük yaşamda sıklıkla kullanılır. Bilgisayar ağlarının birbirine bağlanması ile meydana gelen ve yöneticisi ya da sınırlaması olmayan uluslararası iletişim ağlarına genel ağ ismi verilmektedir.

Genel ağ teriminin farklı anlamları da bulunmaktadır. İplik, sicim ve tel gibi malzemelere de bu isim verilmektedir. Ülkede bulunan şebeke anlamı da vardır. Bir başka anlamı ise örümcek gibi hayvanların salgıları ile meydana getirdikleri örgülere verilen isimdir.