EğitimGençleri geleceğe çağırıyor

Gençleri geleceğe çağırıyor

31.05.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Üsküdar Amerikan Lisesi (UAA), İzmir Amerikan Koleji (ACI), Tarsus Amerikan Koleji (TAC) ve SEV Amerikan Koleji (SAC), Sağlık ve Eğitim Vakfı’nın (SEV) gücü ve desteğiyle köklü bir eğitim geleneğini günümüze taşıyor.

Gençleri geleceğe çağırıyor

Uluslararası okul standartlarını belgeleyen CIS onaylı ve IB Diploma programına sahip liseleriyle akademik eğitim sunan SEV, gençleri geleceğin dünyasına çok yönlü, özgüvenli ve mutlu bireyler olarak hazırlıyor.

Haberin Devamı

Burs desteği var

Akademik başarıyla birlikte, geliştirdiği özgün eğitim programları ve yeni öğretim araçlarıyla öğrencilerini, sanattan spora, bilimden girişimciliğe her alanda geleceğin yetenek ve becerileriyle donatıyor.

SEV, sağladığı burs olanaklarıyla da başarılı ve yetenekli gençleri, geleceğe en iyi şekilde hazırlıyor. SEV’de okumak için LGS’de yüksek başarı gösterenlere Akademik Başarı Bursu veriliyor. Gerekli puanı alan ancak maddi desteğe ihtiyaç duyanlar Mali Destek Bursu’na da başvurabiliyor. Spor, sanat ve bilim alanlarında ulusal ve uluslararası başarı kazanan gençler ise SEV Sanat, Spor ve Bilim Bursları’ndan faydalanabiliyorlar.

Amerikan Kolejleri mezunları, öğrendikleri İngilizce ve ikinci bir dil, aldıkları nitelikli eğitim ve okullarının sağladığı eğitim danışmanlığı desteğiyle Türkiye’nin ve dünyanın en iyi üniversitelerine burslu girebiliyorlar.