EğitimCom Surrogate Nedir, Ne İşe Yarar? Com Surrogate Virüs Müdür?

Com Surrogate Nedir, Ne İşe Yarar? Com Surrogate Virüs Müdür?

21.04.2022 - 01:49 | Son Güncellenme:

Bilgisayarlarda çoğu zaman kaşımıza çıkan bazı terimler yer almaktadır. Bu terimler de sıklık ile merak edilmektedir. Karşılarına çıkan terimler hakkında bilgi sahibi olmadığı zamanlarda merak etmektedir. Bundan dolayı bu terimler hakkında bilgi sahibi olmak isteyebilmektedirler. Com surrogate nedir, ne işe yarar? Com surrogate virüs müdür? Soruları sıklık ile sorulmaktadır. İşte, tüm detaylar.

Com Surrogate Nedir, Ne İşe Yarar Com Surrogate Virüs Müdür

COM Surraogate; Windows işletim sisteminde bulunan, bu işleyişin normal bir parçasıdır.

Haberin Devamı

 COM Surraogate Nedir? Ne İşe Yarar?

 COM Surraogate windows işletim sisteminde bulunan ve bu işleyişin normal bir parçasıdır. Kesinlikle bir virüs değildir ve bilgisayardan silinmemesi gerekmektedir. Fakat COM Surraogate’nin kötü olan yazılımlar tarafından kullanılıp kullanılmadığına bakılması gerekmektedir.

 COM bir arabirimdir. Eğer dosya yöneticisi olarak bir dosya oluşturmak isterseniz bu COM nesnelerin dosyalarını daha küçük resimlerini oluşturmak içi kullanır. Hatta video desteği ile de genişletilmesine yardımcı olmaktadır.

 COM Surraogate bilgisayar içerisinde bulunması gereken bir dosyadır. Eğer bilgisayarınızda bu dosya ile ilgili hatalar alıyorsanız bir destek almanız gerekmektedir. COM Surraogate dllhost.exe şeklinde de karşımıza çıkmaktadır. Eğer bilgisayarınız bu dllhost.exe çok fazla sayıda çalışıyor ise kötü amaçlı bir yazılımın ya da virüsün olduğu anlamına gelmektedir.

Haberin Devamı

 COM Surraogate Virüs Müdür?

 Kişiler bilgisayar kullanırken bazı dosyaları gördüğünde ne olduğunu bilmediği zamanlarda panik olabilmektedir. Bundan dolayı bilgisayarında bulunan dosyaların kötü bir yazılım olup olmadığını da merak etmektedir. COM Surraogate kesinlikle bir virüs değildir ve bilgisayardan bilinmemesi gerekmektedir.