EgeYüzleri güldüren 100 gün projeleri

Yüzleri güldüren 100 gün projeleri

21.07.2024 - 00:05 | Son Güncellenme:

Görevdeki 100 gününü özel bir lansmanla anlatan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay “Süreci en iyi şekilde bitirmek için gece gündüz çalıştık ve bu projeleri ortaya koyduk” dedi.

Yüzleri güldüren 100 gün projeleri

Aslı Özkaya - Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, görevdeki ilk 100 gününü özel bir lansmanla kamuoyuna tanıttı. Başkan Günay, “Süreci en iyi şekilde bitirmek için gece gündüz çalıştık ve bu projeleri ortaya koyduk” diyerek, mazbatasını aldığı günden itibaren gerçekleştirdiği projeleri özetledi. Güzelbahçe’nin sahil düzenlemesiyle ilgili önemli adımlar atıldığını belirten Başkan Günay, “Sahili vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilecek bir hale getirdik. Esnafımız ve halkımız bu projeden memnun” dedi. Sahilde yapılan düzenlemelerin yanı sıra, Güzbel Cafe ve Güzbel Plaj Cafe’nin yenilendiğini ve yüzde 20 indirim sağlandığını duyurdu. Ayrıca, Payamlı ve Küçükkaya köyleri için yeni yollar yapıldığını, Çamlı köyüne yeni bir meydan kazandırıldığını ve dolmuş hattının uzatıldığını açıkladı. Başkan Günay, Çamlı köyündeki yeni meydanı, Yelki dolmuş hattını ve Çamlı dolmuşlarının uzatılmasını da projeleri arasında saydı.

Haberin Devamı

Başkan Günay, gençlik kulübü, bisikletli temizlik ekipleri, salça ve üzüm sıkma makineleri, kadın kooperatifleri ile iş birliği ve şehit-gazi ailelerine özel hizmetler gibi birçok sosyal ve ekonomik projeyi de hayata geçirdi. Gece pazarı ve milli maç heyecanı gibi toplumsal etkinliklerle ilçede birlik ve beraberliği teşvik ettiklerini vurguladı. Ekonomi Üniversitesi’nin temel atma töreni ile eğitim vizyonunda da önemli bir adım attıklarını belirten Başkan Günay, üniversite öğrencileri için yaz kampı ve sporculara destek projeleri ile de dikkat çekti. Başkan Günay, Güzelbahçe’nin gelişimine katkı sağlamak amacıyla yürütülen projelerle halkın beklentilerine cevap verdiklerini ve ilçenin her yönüyle daha yaşanabilir bir hale geldiğini belirtti.