EgeŞehrin kalbinde huzurlu yaşam

Şehrin kalbinde huzurlu yaşam

16.11.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

Bornova’nın en büyük konut projesi Narova’da, ilk iki etapta yaşam başladı. YapıTek A.Ş. Yönetim KuruluBaşkan Vekili Kayhan Karabayır, “3. etap Şubat 2019’da,4. etap da Mayıs 2019’da tamamlanacak” dedi

Şehrin kalbinde huzurlu yaşam

1950 yılında kurulan, İzmir’in ilk çimento fabrikası Çimentaş’ın bünyesinde yer alan YapıTek’in, 2014 yılında başladığı Narova, İzmir’in en büyük konut projesi olma yolunda ilerliyor. Etap etap inşa edilen ve bir semt şeklinde projelendirilen Narova’da ilk 2 etap tamamlandı. Anahtar teslimi yapılan konutlarda yaşam başladı.

Haberin Devamı

‘Önceliğimiz İzmir’

Kent dokusu ve iklimiyle uyumlu Narova’nın dünü ve bugünü hakkında bilgi veren YapıTek A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kayhan Karabayır, “Narova, konumu ile şehir hayatının bütün nimetlerine kolayca ulaşım imkânı veriyor. Aynı zamanda şehrin stresinden de uzak, huzurlu bir yaşam sunuyor. Son dönemde yaşanan ekonomik güçlüklere rağmen gelişmekte olan ve Narova gibi markalı yeni yaşam alanalarına ihtiyacı olan İzmir’de, farklı lokasyonlarda da olmak istiyoruz. İzmir, son dönemde Türkiye’nin en gözde ve tercih edilir şehri olma özelliğine kavuştu. Gerek nüfusu gerekse büyüme ivmesi ile bizim için en cazip yatırım bölgesi” dedi. Narova’nın düşük yoğunluklu konut yapısı, geniş ve ferah bir alana yayılı olması, sosyal donatıları ve çevreci yaklaşımı ile diğer projelerden ayrıldığını belirten Karabayır, şöyle konuştu:

Haberin Devamı

Avantajlı fiyatlar

“Işıkkent Eğitim Kampüsü’nün çevresindeki alanda ilk 2 etabı tamamlanan Narova, toplamda 9 etap ve 1100 konuttan oluşacak. Yapımı tamamlanan 1. etapta 114 daire, 2. etapta ise 229 daire, 6 villa ve 11 dükkan bulunuyor. Yapımına devam edilen ve şubat 2019’da teslim edilecek 3. etapta farklı tiplerde 124 daire, 4. etapta ise 120 daire yer alıyor. Özellikle 4. etapta uygun metrekare fiyatlarıyla öne çıkıyor. 3 bin 950 lira şu an için oldukça avantajlı. Açık yüzme havuzu, spor, pilates ve masa tenisi salonları ile sporla dolu bir yaşam imkânı sunan Narova 4. etap evleri; bilardo salonu, play station odası ve cep sineması ile eğlenceyi de etap sakinlerinin ayağına getirecek.”

Farklı seçenekler

1. ve 3. etaplarda 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunulurken; 2. etap 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerin yanında 6 adet villadan oluşuyor. Yapımına kısa süre önce başlanan 4. etapta ise 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor.

Yazarlar