EgeRÜZGAR ŞENLİĞİ

RÜZGAR ŞENLİĞİ

18.07.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Alaçatı önümüzdeki hafta Türkiye’nin ilk ve tek windsurf festivaline ev sahipliği yapacak. 4 gün sürecek festivalde spor ve eğlence iç içe yaşanacak

RÜZGAR ŞENLİĞİ

Yarış, müzik ve tatil bir arada
Sörf, müzik, güneş, plaj, yarışlar ve fazlası Türkiye’nin ilk ve tek sörf festivalinde olacak. 21 Temmuz Perşembe günü Alaçatı meydanında başlayacak ve 24 Temmuz Pazar günü Myga Surf City’de son bulacak Alaçatı Sörf Festivali 4 gün boyunca sporun, eğlencenin ve müziğin merkezi olacak. Swatch, bauMax, HSBC Advantage Card, Lacoste L!VE, ATÜ DutyFree, Apple, EGEMEK ve Alaçatı Belediyesi katkıları ile gerçekleşecek festival bir çok eğlence, yarış, müzik ve tatil aktivitesini içinde barındırıyor.

Ünlü isimler yarışacak
21-24 Temmuz arası 4 gün boyunca Myga Surf City’de gerçekleşecek “Süper Sörfçüler Kupası” için Çağla Kubat, Bora Kozanoğlu, Ertuğrul İçingir, Enes Yılmazer, Berk Yalgın, Ekin Bilem, Burçe Vardarlı ve Hüseyin Sert gibi sporcular yarışacak. 23 Temmuz günü yarış sonrası Çağla Kubat ve Bora Kozanoğlu’nun da katılacağı “sörf sohbeti” gerçekleşecek.

Denizde akrobasi

21-24 Temmuz tarihleri boyunca Myga Surf City’de her gün belirli saatlerde yapılacak “bauMax Surf Jump Show” ile Türkiye’de bir ilk gerçekleşecek. Bu etkinlikte sörfçüler özel hazırlanmış sörf rampası ile en yükseğe ulaşmaya çalışacaklar. Sahile sadece 50m uzaklıkta gerçekleşecek aktivitede sörfçüler metrelerce zıplayacak ve tepede iken hünerlerini sergileyecekler.