EgeManisa’nın kurtuluşu konserlerle kutlandı

Manisa’nın kurtuluşu konserlerle kutlandı

09.09.2024 - 00:40 | Son Güncellenme:

Manisa’nın ilçelerinde düzenlenen 102. yıl dönümü etkinliklerinde çeşitli sanatçılar sahne aldı. Konserlerde, kurtuluş coşkusu büyük bir heyecanla yaşandı.

Manisa’nın kurtuluşu konserlerle kutlandı

Kula’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü kutlamalarında Manuş Baba, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen konserde sahne aldı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, “Kula’mızın kurtuluşunun 102’nci yılı. Öncelikle Kulamızı, Manisa’mızı ve bu güzel ülkemizi kurtaran başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşlarının önünde saygıyla eğiliyorum” dedi.

Haberin Devamı

Zakkum rüzgarı

Gördes’teki etkinliklerde sahneye Zakkum çıktı. Sevilen şarkılarını Gördesliler için seslendiren Zakkum’a yurttaşlar büyük ilgi gösterdi. Gördes Belediye Başkanı İbrahim Büke, Gördes’in çok güzel bir gece yaşadığını belirtti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ulaş Aydın ise, “Milli Mücadelemizin sembolü olan Gördes’imizin kurtuluşunu coşku ve gururla kutluyoruz. Şehitlerimizin ruhları şad olsun” diye konuştu.

Manisa’nın kurtuluşu konserlerle kutlandı

Şarkılarıyla büyüledi

Salihli’deki kutlamalarda pop müziğin sevilen ismi İrem Derici sahne aldı ve binlerce vatandaşı şarkılarıyla büyüledi. Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, “Salihli’mizin düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yıl dönümünde, şanlı bayrağımızı dalgalandıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyorum” dedi.

Haberin Devamı

‘Cumhuriyet’e sahip çıkıyoruz’

Alaşehir’de, ünlü şarkıcı Ceylan Ertem sahne aldı ve Alaşehirlilere müzik şöleni sundu. Manisa Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği etkinlikte, Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, “Bu akşamın mimarı Mimar Ferdi Zeyrek’e teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından İrem Derici’ye çiçek ve hediyeler takdim edilerek gece son buldu.

Manisa’nın kurtuluşu konserlerle kutlandı

Sarıgöl Emre Fel ile coştu

Sarıgöl’ün düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yıl dönümünde Sanatçı Emre Fel sahne aldı. Sevilen şarkılarını ilçe halkı için seslendiren Emre Fel, Sarıgöl’ün kurtuluş coşkusunu taçlandırdı. Konserde Sarıgöl Belediye Başkanı Tahsin Akdeniz ile Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Kılıç, sanatçıya çiçek ve hediye takdim etti. Genel Sekreter Yardımcısı Ali Kılıç, “Sarıgöl’ün düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yılı kutlu olsun. Herkes coşkuya ortak olsun” dedi.