01.07.2018 - 21:52 | Son Güncellenme:
Alaçatı’nın gözde mekanlarından Club Baba Köyiçi’nde İzmirli işadamları Aygün Cicibaş, Melih Duralı, Ali Toyran ve Mahmut Kaya ortaklığında kurulan Baba Balık; özgün lezzetlerinin yanı sıra fiyat ve kalitesiyle büyük beğeni topluyor. Sektöre 2 yıl önce girdiklerini belirten kurucu ortak Cicibaş, işinin ehli ve deneyimli bir ekibi bir araya getirdiklerini söyledi, “Kendimiz yemediğimiz hiçbir ürünü müşterimize sunmuyoruz. Markayı yaratırken önceliğimiz para değil, başarılı ve kalıcı olabilmek” diye konuştu.
Restoranın deneyimli şefi Hilmi Azboy ile birlikte yaklaşık bir ay boyunca mönü üzerinde çalıştıklarını dile getiren Cicibaş, özgün balık, meze ve salata çeşitleriyle müdavimlerini yarattıklarını dile getirdi, şöyle devam etti:
Mezeleriyle de iddialılar
“Zengin balık mönümüzün içinde özellikle enginarlı levrek sarma, beğendili deniz mahsulleri, marine edilmiş balık kebap, özel sunumuyla dikkat çeken kılçıksız levrek lokum gibi ürünlerimiz çok beğeniliyor. Ürün kalitemizi ve lezzeti hep ön planda tutuyoruz.”