EgeKent Lokantası her gün bin kişiyi ağırlıyor

Kent Lokantası her gün bin kişiyi ağırlıyor

11.01.2025 - 00:00 | Son Güncellenme:

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan Kent Lokantası, her gün yaklaşık bin kişiye hizmet veriyor ve dört çeşit yemek 50 TL’den satılıyor.

Kent Lokantası her gün bin kişiyi ağırlıyor

Üniversite öğrencilerinden emeklilere kadar pek çok kişi, uygun fiyatlı ve sağlıklı yemekler için Kent Lokantası’nı tercih ediyor. Belediye Başkanı Ahmet Akın, “Barınma gibi beslenme de halkımızın en temel haklarından. Kent Lokantamızı hizmete açarak Balıkesirli hemşehrilerimizin sağlıklı ev yemeklerini uygun fiyatlarla yemesine olanak sağladık” diyerek halkçı belediyecilik anlayışını vurguladı. Kent Lokantası’ndan memnun kalanlar arasında üniversite öğrencisi Burak Emre Kılıç, “Malum KYK’da kaldığımız için ev yemeğini özlüyoruz. Belediyemizin böyle güzel bir yer açması ve böyle uygun bir fiyata ev yemeği yedirmesi gerçekten önemli” dedi.

KEŞFETYENİ
Toplu taşıma kullanmasıyla gündem olmuştu! Tepkilere yanıt
Toplu taşıma kullanmasıyla gündem olmuştu! Tepkilere yanıt

Cadde | 26.03.2025 - 11:22

“Uzun zamandır işim yok, lüks harcama yapmıyorum” diyen Bade İşçil, bebekte ucuzluk marketinden çıkıp belediye otobüsüne binerken görüntülenmişti. Ünlü isim, tepkilerin ardından, açıklama yaptı.

Yazarlar