EgeKadınlar için el ele

Kadınlar için el ele

21.09.2024 - 00:01 | Son Güncellenme:

Türk Kızılay Kadın İzmir ve Lider Yaratıcı Katılımcılar Derneği (LİYAKAT), iş birliği ile hayata geçirilen Cumhuriyet’in 100. yılında 100 kadın girişimci ile el ele büyüyecek projesinin ikinci bölümü de tamamlandı.

Kadınlar için el ele

İki gün süren eğitim programında “Ticari İşletme, Ticari Hukuk,Şirketler Hukuku” alanında Avukat Biriçim Didem Özkardeş, Avukat Sami Bağtur, Avukat Mehmet Sungu, Avukat Hakan Dimdik, “Girişimlik” alanında Prof. Dr. Engin Deniz Eriş, “Tecrübe Aktarımı” alanında Yaşam Orak, “Satış ve Pazarlama Teknikleri” alanında Selda Görgülü, “Finansal Süreçler” alanında Haldun Kılıç, “İnsan Kaynakları Yönetimi ve Etkili İletişim” alanında Aylin Akal ve “Girişimcilikte Görsel Üretim ve Sosyal Medya Yönetimi“ alanında Mehmet Çeliksan katılımcılara eğitimler verdi. Türk Kızılay Kadın İzmir Başkanı Gonca Aslan, “Eğitimlerimizde açıkça görülüyor ki girişimci kadınlar kendilerini geliştirmeye ve yeni bilgiler edinmeye hevesli. Bizler onların bu yolda destekçileri olmaya ve güçlenmelerini sürdürmeye kararlıyız” dedi.

Haberin Devamı

‘Yanlarında olacağız’

LİYAKAT Başkanı Gülçin Güloğlu Uğuz ise, “Kadınların ekonomik özgürlüklerini kazanmaları ve kendi işlerini kurma yolunda ilerlemeleri için yanlarında olmayı sürdüreceğiz. Bu projeye olan katkılarımız, kadınların güçlenmelerine ve girişimcilik yolunda daha sağlam adımlar atmalarına olanak sağlıyor” ifadesinde bulundu.