Ege‘Esnaf yüksek kiralar’ altında eziliyor’

‘Esnaf yüksek kiralar’ altında eziliyor’

04.02.2025 - 00:01 | Son Güncellenme:

Pınarbaşı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Cezmi Çulhaoğlu, işyeri ve konut kiralarındaki artışların esnafı zorladığını belirterek, devletin kira artış sınırını aşağıda tutması gerektiğini söyledi.

‘Esnaf yüksek kiralar’ altında eziliyor’

Çulhaoğlu, kira artış oranlarının ocakta yüzde 56 olduğunu, mülk sahiplerinin kiracıları mağdur ettiğini ve kira kontratlarını denetleyen bir sistemin gerektiğini ifade etti. Ayrıca, küçük işletmeler için kira artış oranlarının farklı belirlenmesi ve stopajın yüzde 10’a çekilmesi çağrısında bulundu.

KEŞFETYENİ
İbrahim Tatlıses, Aleyna Dalveren'in düğününe katıldı! Altınlar havalarda uçuştu
İbrahim Tatlıses, Aleyna Dalveren'in düğününe katıldı! Altınlar havalarda uçuştu

Cadde | 17.04.2025 - 11:17

Sosyal medya fenomeni Aleyna Dalveren, geçtiğimiz akşam evlendi. Aşiret düğünü yapan ismin sosyal medya paylaşımları ağızları açık bıraktı. İbrahim Tatlıses ve Şafak Sezer de kilolarca altının yarıştığı düğüne katıldı.

Yazarlar