EgeBüyükşehir’le hayatı değişti!

Büyükşehir’le hayatı değişti!

18.03.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

Büyükşehir’le hayatı değişti

İZMİR Büyükşehir Belediyesi’nin Abla-Ağabey-Kardeş Projesi’ne gönüllü olarak katılan bu sayede hayatı değişen Berkan Zerafet, Başkan Aziz Kocaoğlu’na bir mektup yazarak teşekkür etti. Mektubunda İzmirli gençleri de gönüllü olmaya davet eden Zerafet şu ifadelere yer verdi:

Haberin Devamı

10 bin gence ulaştı

“Bugün ben eğer dünya vatandaşı olmak ve tüm kültürleri kucaklamak istiyorsam; ‘Yurtta barış ve dünyada barış’ mesajının önemini her geçen gün daha da kavrıyorsam bunda ailemin bana kattıklarının ötesinde, Büyükşehir’in ve Aziz Kocaoğlu’nun dokunuşları vardır. Her gün belediyenin internet sitesinden projeyi takip ediyorum. Hayatım hep mücadelerle geçti. Kocaoğlu’nu ve projelerde kazandığım arkadaşlarımı, kardeşlerimi hiçbir zaman unutmayacağım.”

Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal proje gönüllüsü olarak edindiği tecrübeleri, yaşamına yansıtan Berkan Zerafet, önce Avrupa Gönüllü Hizmeti kapsamında Almanya’ya gitti. Makine Mühendisliği’nden mezun olduktan sonra Berlin Teknik Üniversitesi’nde yüksek lisans yaptı. Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’nda aldığı eğitim sayesinde Almanya’nın köklü müzik topluluklarından birine tenor olarak girmeyi başardı. Berlin Philharmonie ve Konzerthaus Berlin’in dünyaca ünlü salonlarında sahne aldı. Alman sanatçılardan oluşan koro tarafından Ahmed Adnan Saygun’un Yunus Emre Oratoryosu’nun Türkçe olarak sahnelenmesine öncülük etti.

KEŞFETYENİ
Kanseri yenmişti! Ünlü şarkıcı son halini paylaştı
Kanseri yenmişti! Ünlü şarkıcı son halini paylaştı

Cadde | 24.04.2025 - 10:02

Kanserle mücadelesini kazanan şarkıcı Şimal, eski günlerine kavuşmak için gün sayıyor.

Yazarlar