EgeBucaspor diriliyor!

Bucaspor diriliyor!

25.01.2018 - 00:48 | Son Güncellenme:

Bülent Buda: Bucaspor, Keçiröngücü karşısında deplasmanda tanımı yerindeyse tam bir gol düellosu yaşamış.

Bucaspor diriliyor

İki farklı yenik durumdan eşitliğe ulaşmak, ardından yine yenik duruma düşüp, pes etmeyip tekrar eşitliği yakalamak bu takımın kendine geldiğini, bu zorlu süreci başarabileceğini gösteriyor. İyi bir takım Bucaspor. Bundan sonrası bütün maçlar tam anlamıyla bir meydan okuma olacaktır. Ve de bu çocuklar o süreçten başarıyla çıkacaktır.

Haberin Devamı

Fatih Tanfer: Perşembe günü Türkiye Kupası’nda Galatasaray’la oynuyorsun, ardından Ankara’ya gidiyorsun ve beşinci sıradaki 32 puanlı Keçiörengücü’yle karşılaşıyorsun. Maçın başında iki kez yenik duruma düşüyorsun, Bülent Abim anlattı sonuç 3-3 bitiyor. Bucaspor’u izlemeden sadece duyumlarla hareket edenler için büyük sürpriz. Kesinlikle katılmıyorum. Her fırsatta dile getiriyoruz. Bucaspor’un çok yetenekli gençleri, İlyas, Emre gibi abileri var. Bucaspor’unda bu yıl ligde kalması çok önemli. Zor bir grup. Şampiyonluk yarışı ve küme düşme mücadelesi inanılmaz zor geçiyor ve geçecek. Bu haftaki rakip

Eyüpspor. Lütfen oyuncular ve taraftarlar, görevlerinin farkına varsın.
İsmail Özelçinler: Ligin ikinci yarısına, Keçiörengücü gibi zirveye oynayan güçlü bir rakiple deplasmanda karşı karşıya gelen Bucaspor’un, sahadan 3-3’lük skorla 1 puanla İzmir’e dönmesi asla küçümsenemez. Üstelik 2-0 yenik duruma düşmesine rağmen beraberliği yakalaması da aslında Bucaspor’un kadro kalitesini ortaya koyuyor. Bucaspor’un çıkışını sürdüreceğine yürekten inanıyorum.

Haberin Devamı

Mehmet Demirtaş: Aytekin Sümbül idaresindeki Bucaspor genç ve dinamik kadrosuyla gelecek adına umut veren futbol oynuyor. Baktığımız zaman takımın içindeki bazı abilerinin ayrılmasından sonra takım içi huzurun sağlandığı gözlerden kaçmıyor. Ancak gençlerin yanında birkaç abiye gereksinimi olduğunuda belirtmeden geçemeyeceğim. Bucaspor, Keçiörengücü deplasmanından Bugün ligin en golcü takımlarından Keçiörengücü karşısında 2 kere geriye düşmesine rağmen direnen, kazanma arzusu yüksek bir Bucaspor gördük. Aytekin Hoca’nın Buca Akademiden 7 tane pırıl pırıl genci A takıma katması takıma ayrı bir katkı sağlayacaktır. Bu haftaki rakip 18 puanlı Eyüpspor çok kritik bir 90 dakika Bucaspor’u bekliyor. Bucaspor, 3 puan alması halinde derin bir oh çekecek. Bu noktada Bucaspor sevdalılarına da büyük bir iş düşüyor. Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Galatasaray karşılaşması harici veremedikleri taraftar desteğini her maç verme zorundalar.