28.02.2025 - 07:02 | Son Güncellenme:
Festivalin bu yılki teması “Toprak, Zaman ve Tat” olarak belirlendi ve yöresel ürün olarak “Kaya Koruğu” seçildi. Başkan Denizli, bu yıl festivalde şeflerin yaratıcı yorumlarıyla kaya koruğunun farklı lezzetlerde sunulacağını belirterek, festivalin yerel üreticileri desteklemeyi ve doğru tarımı teşvik etmeyi amaçladığını söyledi. “Yerel üreticilerimizi desteklemek, toprak kültürünü ve üretim kültürünü yaşatmaya çalışmak, doğru, iyileştirici, onarıcı tarımı beslemek ve büyütmek hedefiyle geleceğe daha da fazla miras aktarabilmeyi hedefliyoruz” dedi. Festival, gastronomi odaklı etkinlikler, sanat sokağı, konserler, doğa yürüyüşleri gibi aktivitelerle renklenecek. ● Haber Merkezi