Dünya Yatağın altından ihanet çıktı! Yasak aşkın kanıtını tesadüfen buldu, sosyal medya karıştı

Yatağın altından ihanet çıktı! Yasak aşkın kanıtını tesadüfen buldu, sosyal medya karıştı

02.07.2024 - 09:06 | Son Güncellenme:

On yıldır erkek arkadaşıyla paylaştığı yatağın altında ihanetin kanıtı olabilecek bir keşif yaptı. Dünyası başına yıkılan kadın, çareyi tavsiye için sosyal medyaya başvurmakta buldu.

Yatağın altından ihanet çıktı Yasak aşkın kanıtını tesadüfen buldu, sosyal medya karıştı

Bir kadın, sevgilisiyle on yıldır paylaştığı yatağın altını temizlediği sırada şüphe uyandıran bir keşfe imza attı. Erkek arkadaşının gizli bir ilişkisi olduğundan kuşkulanan kadın, ne yapacağını şaşırarak, tavsiye için sosyal medyaya başvurdu.

Haberin Devamı

NEREDEN GELDİĞİNİ ÇÖZEMEDİ

30 yaşındaki kadın sosyal medya gönderisinde, ortalığı toplarken yatağının altında 'kendisine ait olup olmadığını bilmediği' bir sütyen bulduğunu belirtti. Bu keşif, erkek arkadaşı hakkında hemen kuşkulanmasına yol açtı. Ancak zavallı kadın, iç çamaşırının oraya nereden geldiğini ve kendisine ait olup olmadığını bilmediği için onu aldatma ile suçlayamadığını itiraf etti.

Sütyenin 'eski' olabileceğini ve bunun aklından çıktığına inanmak istedi ve sütyenin kendisine 'uyduğunu' söyledi. Ancak, onu satın aldığına dair 'hiçbir hatırasının olmadığını' itiraf etti ve 'gerçekten tarzı olmadığından' onu satın almış olabileceğinden şüpheliydi.

Kadının aklındaki ihtimaller bununla da sınırlı değildi. Buna göre, sevgilisinin arkadaşının yakın zamanda kendileri evde değilken kız arkadaşıyla yatıya kaldığını, yani gizemli sütyenin ona ait olabileceğini anlattı. Fakat sorun şu ki, diğer kadına sütyenin ona ait olup olmadığını sorması zordu çünkü erkek arkadaşından bilgilerini alması gerekecekti, bu da kadına göre sevgilisine şüpheli bir şeyler peşinde olduğuna dair ipucu verebilirdi.

Haberin Devamı

ÇARESİZ KALINCA SOSYAL MEDYAYA BAŞVURDU

Tavsiye için başvurduğu sosyal medyada şöyle yazdı: 

"Sevgilim yarına kadar evde değil. Onunla yüzleşip, olanları nasıl çözebilirim?"

Sosyal medya kullanıcıları, ona şüphelerini açık etmeden önce sevgilisinin evlerinde kalan arkadaşı ve onun sevgilisiyle durumu değerlendirmesi gerektiğini söyledi. Ayrıca yatağın altında ne kadar süredir kaldığını anlamak için sütyenindeki tozu kontrol etmesini de önerdiler.