DünyaTers kelepçeli kadına yumruk kamerada!

Ters kelepçeli kadına yumruk kamerada!

10.06.2023 - 15:50 | Son Güncellenme:

ABD'de polis tarafından hastaneye götürülen kadın ettiği küfür ve hakaretlerin ardından noktayı tükürerek koydu. Polisin tepkisi ise yumruk atmak oldu, her şey kameralar tarafından kaydedildi.

Ters kelepçeli kadına yumruk kamerada

ABD, bir polisin vücut kamerası tarafından kaydedilen görüntüyü konuşuyor. Colorado eyaletinde görevli Russell Maranto isimli polis memuru, 20 Mayıs günü Loveland ilçesinde trafikte amaçsızca gezinen bir kadınla karşılaştı.

Haberin Devamı

Maranto, rutin kontrollerin yapılması için kadını hastaneye götürdü. Polis tarafından Angelia Hall olarak teşhis edilen 58 yaşındaki kadın, hastanede görevlilere önü arkası gelmeyen küfür ve hakaretler yağdırmaya başladı.

Ters kelepçeli kadına yumruk kamerada

Hall, tıbbi personel tarafından muayene edilirken tuttuğu kağıdı elinden aldığı için Maranto'ya bağırmaya başladı:

"Kahrolası otorite, kahretsin, bana dokunma kalkışma bile."

Öfkeli kadın daha sonra Nicholas Hobbs ismindeki bir diğer memura dönerek, "Onun beni nasıl kışkırttığını görüyor musunuz?" diye sordu.

Ters kelepçeli kadına yumruk kamerada

Angelia Hall, sonra ani bir hareketle tekrar Maranto'ya dönerek, 28 yaşındaki memurun üstüne tükürdü. Bu hastanede Maranto'ya ikinci tükürüşüydü. Gözü dönen Maranto, kadının yüzüne yumruk attı.

Ters kelepçeli kadına yumruk kamerada

Acıyla bağıran kadın, "Seni lanet olası pislik. Ne yaptığını görüyor musun? Bunun videosunu istiyorum. Ellerim arkadan bağlı, karşılık bile veremiyorum. Kendimi savunamıyorum" dedi.

Haberin Devamı

Yaşananlara tanık olan diğer polis memuru Hobbs, meslektaşına 'sakinleşmesini' söyledi, derhal ikilinin arasına girerek duruma müdahale etti.

Russell Maranto'nun işine olaydan üç gün son verildi. Polis yetkilileri, kararı, 'memurun kadına yumruk atarak uygunsuz güç kullanması ve yüzünde hafif yaralanmalara sebep olması' gerekçesiyle aldıklarını duyurdu.

Larimer İlçe Bölge Savcılığı, Maranto'nun cezai suçlamalarla yüzleşip yüzleşmeyeceğine henüz karar vermedi. Angelia Hall ise, üçüncü derece saldırı ile suçlandı ve o gece nezarethaneye nakledildi.