Dünya'Stranger Things' oyuncuları final bölümünü okurken gözyaşlarına boğuldu

'Stranger Things' oyuncuları final bölümünü okurken gözyaşlarına boğuldu

19.10.2024 - 15:27 | Son Güncellenme:

Türkiye dahil tüm ülkelerde ilgiyle izlenen 'Stranger Things' dizisinin son bölümünün canlı okumasında gözyaşlarına boğuldukları öğrenildi. Dizinin son sezonuyla ilgili yeni ayrıntılar...

Stranger Things oyuncuları final bölümünü okurken gözyaşlarına boğuldu

DIŞ HABERLER SERVİSİ - Final sezonu merakla beklenen 'Stranger Things' dizisinde polis Jim Hopper'ı oynayan David Harbour, son bölümün canlı okuma kaydı sırasında tüm oyuncuların “kontrol edilemez şekilde ağladıklarını” açıkladı.Harbour final bölümünün “şimdiye kadar yaptıkları en iyi bölüm” olduğunu söyledi. Harbour, “Final bölümünün sonu için canlı okuma provasının yaklaşık yarısında, insanlar ağlamaya başladı,” dedi ve ekledi; “Sonra son 20 dakikada, kontrol edilemez şekilde gözyaşlarına boğularak ağladılar. Noah Schnapp (dizide Will Byers karakterini oynuyor) benim favorim oldu.”

Haberin Devamı

Stranger Things oyuncuları final bölümünü okurken gözyaşlarına boğuldu

11 YAŞINDA BAŞLADILAR

Harbour, "Çok harika bir bölüm ve çok harika bir sezon oldu. Bayılacaksınız" dedi. Genç "Stranger Things" yardımcı oyuncuları, gişe rekorları kıran Netflix dizisini çekmeye başladıklarında 11 ila 14 yaşları arasındaydı. Dizi veda etmeye hazırlanırken, tam anlamıyla sette büyüdüler ve şimdi 20'li yaşlarının başındalar.

"İÇİMİZ ÇOK BURUK"

Harbour, "Komik olan şey, diziye başladığımda asla bitmesini istemedim. Bu yüzden diziyi seviyorum. İçinde olmasam bile harika bir dizi olduğunu düşünüyorum. Şimdi ilk sezonu çekmemize neredeyse dokuz yıl kaldı ve bence bitmesinin zamanı geldi" derken, devam etti:
"Ama tabii ki içimiz çok buruk. O yuvadan ayrılıp başka şeyler ve farklı projeler denememizin zamanı geldi. Ve Duffer Kardeşler'in de farklı şeyler denemesine izin vermemizin zamanı geldi. Yani, o çocuklar çok yetenekli. Bundan sonra ne yapacaklarını görmek istiyorum. Bu yüzden buruk ama kesinlikle zamanı geldi."

Haberin Devamı

5. SEZON YAYIN TARİHİ

Dizinin 5'inci ve son sezonu konusu hakkında detaylar gizli tutuluyor, ancak 4. Sezonda Hopper'ın öldüğü varsayılıyor ve çetenin savaşması gereken zorlu bir kötü adam var: Vecna ​​(Jamie Campbell Bower), 5. Sezonda da yer alacak. Max (Sadie Sink) da ölümcül tehlikeyle karşı karşıya kaldı ama hala hayatta. Dizinin son sezonu muhtemelen 2025’te yayınlanacak, ancak Netflix henüz resmi bir yayın tarihi açıklamadı. Son sezon sekiz bölümden oluşacak.