Dünya Denize girer girmez vücudunun yarısı yok oldu! Korkunç son 30 yıl sonra ortaya çıktı

Denize girer girmez vücudunun yarısı yok oldu! Korkunç son 30 yıl sonra ortaya çıktı

30.06.2024 - 11:55 | Son Güncellenme:

Çocuklarının gözü önünde köpekbalığı tarafından yenilen kadın olaydan 30 yıl sonra İngiliz medyasında gündem oldu.

Denize girer girmez vücudunun yarısı yok oldu Korkunç son 30 yıl sonra ortaya çıktı

Son günlerinden en korkunç gelişmelerinden biri Avustralya'nın Tazmanya eyaletindeki bir adada meydana geldi. Tatil için bölgeye gelen 35 yaşındaki beş çocuk annesi Therese Cartwright deniz foklarıyla yüzmek için denize daldı. Kısa bir süre foklarla yüzen genç kadın için her şey normal ilerliyordu ancak kısa bir süre sonra her şey kabusa döndü.

Haberin Devamı

ÇOCUKLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE İKİYE BÖLÜNDÜ

Denize atladığı tekneden henüz fazla uzaklaşmadan bir köpekbalığı saldırısına uğrayan kadın vücudunun yarısını olay yerinde kaybetti. Teknede bulunan altı yaşındaki dördüzleri de dahil olmak üzere korkunç olaya şahit oldu. Avustralya tarihinin en önemli köpekbalığı saldırılarından biri olan gelişme yıllar sonra İngiliz medyasında manşet oldu. 1993 yılında yaşanan gelişmeden tam beş gün sonra ise 31 yaşındaki yeni evli John Ford, eşiyle dalış yaparken bir başka köpekbalığı tarafından yenildi.

Denize girer girmez vücudunun yarısı yok oldu Korkunç son 30 yıl sonra ortaya çıktı

EŞİNİ KURTARDI KENDİSİ ÖLDÜ

Trajedinin ardından Deborah gazetecilere şunları söyledi: "O bir kahramandı. İyi bir kocaydı ve onu çok seviyordum. Beni kurtarıp kendisi yem oldu"
Sosyal medyada da gündem haline gelen gelişmeyi YouTube üzerinden yüz binlerce kişi izledi. Birçok kullanıcı talihsiz kadın ve adam hakkında iyi dileklerde bulundu. Bazı kullanıcılar ise köpekbalıklarının olduğu bölgede yüzme ve dalış yapmanın 'aptalca' olduğunu ifade etti.