DünyaNostradamus ile Baba Vanga’dan 2025 yılı için aynı kehaneti!

Nostradamus ile Baba Vanga’dan 2025 yılı için aynı kehaneti!

27.10.2024 - 08:56 | Son Güncellenme:

Ünlü kâhinler Nostradamus ile Baba Vanga’nın 2025 yılı için aynı kehanette bulunduğu ortaya çıktı.

Nostradamus ile Baba Vanga’dan 2025 yılı için aynı kehaneti
TSUNAMİ, SSCB'NİN ÇÖKÜŞÜ, OBAMA'NIN SEÇİLMESİ...

1911 yılında Makedonya'da dünyaya gelen Vangelia Pandeva Dimitrova dünyada 'Baba Vanga' olarak biliniyor.

Hayatının büyük bir kısmını Bulgaristan'da geçiren Vanga'nın bir bitki uzmanı olmasının yanı sıra mistik güçlere sahip olduğu iddia ediliyor. Baba Vanga’yı inceleyen ve araştıran birçok kişi, onun yakın geçmişte yaşanan bir dizi önemli olayı da yıllar öncesinden görmüş olduğunu öne sürüyor.

Bu olaylar arasında en dikkat çekenleri ise SSCB’nin çöküşü, 2004 yılında gerçekleşen Tayland tsunamisi ve Barack Obama’nın ABD başkanı seçilmesi olarak biliniyor.

VANGA'NIN 2024 KEHANETLERİ

Vanga'ya göre; 2024 yılında özellikle Avrupa'da terör saldırıları artacak. Aynı zamanda 2024 yılında bir süper güç biyolojik silahlarını test edecek veya bir başka ülke üzerinde kullanacak.

BÜYÜK KRİZ

Ülkelerin artan borcu ve tırmanan jeopolitik sorunlar nedeniyle küresel ekonomi 2024 yılında büyük bir ekonomik kriz yaşayacak.

Haberin Devamı
İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ

Dünya atmosferinde artan karbondioksit nedeniyle sıcaklık her geçen yıl yükseliyor. Bu bağlamda Vanga 2024 yılı içerisinde korkunç hava olaylarının ve doğal felaketlerin yaşanacağını öngördü.

SİBER SALDIRILAR

Yazılım alanında yaşanan patlama sonrası sayıları artan bilgisayar korsanları birçok ülkenin elektrik, su, arıtma ve diğer önemli altyapılarını hedef alacak. Oluşan güvenlik açığı nedeniyle birçok ülkede kaos yaşanacak.

NOSTRADAMUS İLE BABA VANGA'DAN 2025 KEHANETİ

Ünlü kâhinler Nostradamus ile Baba Vanga’nın 2025 yılı için Avrupa'da ölümcül bir savaş öngördüğü iddia ediliyor.

Nostradamus ile Baba Vanga da önümüzdeki yıl Avrupa’da çok şiddetli savaş olacağını iddia etmiş. Nostradamus, “Avrupa topraklarının acımasız savaşlara” dahil olacağını yazarken, Baba Vanga 2025 yılında Avrupa’da bir çatışma çıkmasından endişe duyduğunu ve bunun kıta nüfusunu “mahvedeceğini” söylemiş. Fransız kâhin Nostradamus 1566’da, Bulgar kâhin Baba Vanga 1996’da öldü.

Haberin Devamı