20.03.2025 - 13:52 | Son Güncellenme:
İHA
Rusya'dan Avrupa Birliği (AB) liderlerinin Ukrayna'da ateşkese olan tutumlarına ilişkin açıklama geldi.
Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov gazetecilere yaptığı açıklamada, AB ülkelerine atıfta bulunarak, "Her gün Brüksel'den birçok sinyal alıyoruz. Şu anda Brüksel ve Avrupa başkentlerinden gelen ana sinyaller, Avrupa'nın militarizm planlarıyla ilgili, bu da açıkça Rusya ve ABD başkanlarının barışçıl bir çözüm süreci için çıkış yolları arama eğilimleriyle çelişiyor" dedi.
AB ülkelerinin silahlanmaya öncelik verdiğini belirten Peskov, "Avrupa militarizme gömüldü ve bir savaş partisine dönüştü" ifadelerini kullandı.
Yeşilçam'ın usta isimlerinden sevilen sanatçı Nuri Alço, katıldığı canlı yayında özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu.