DünyaKanalda şok fotoğraf! Polisi kendisi aradı, 'şaka' yaptığını söyledi

Kanalda şok fotoğraf! Polisi kendisi aradı, 'şaka' yaptığını söyledi

05.08.2024 - 13:31 | Son Güncellenme:

Yaşlı adam, bir timsahı kementle yakalayıp kanalın üstündeki çitlere bağladıktan sonra polisleri aradı. Ancak yaptıklarına dair kendisine göre 'esprili' bir ihbarda bulunma niyetindeydi.

Kanalda şok fotoğraf Polisi kendisi aradı, şaka yaptığını söyledi

Robert Colin, ABD'nin Florida eyaletine bağlı Orlando'da bir timsahı kementle yakalayıp, çitlere bağladıktan sonra 911'i (acil yardım hattı) arayarak ihbarda bulununca tutuklandı.

Haberin Devamı

PLANI ÇOKTAN HAZIRDI

Tutuklama beyanına göre 71 yaşındaki Colin polise, gördüğü bir timsahı yakalama planlarıyla yerel bir kanala geldiğini itiraf etti. Polis, Colin'in timsahı 'kementle yakalamak' için beyaz bir naylon ip kullandığını kaydetti.

Timsahı çenesinden yakalamayı ve ipi çitlerden birine bağlamayı başardı. Colin daha sonra polisi aradı ve timsahı bağlanmış halde bulduğunu öne sürdü. Daha sonra olay yerinden ayrıldı ve kısa süre içinde yakınlardaki evinde tutuklandı.

'YARDIM EDEBİLECEĞİMİ DÜŞÜNDÜM'

Kanalda şok fotoğraf Polisi kendisi aradı, şaka yaptığını söyledi

Polis kısa süre içinde yaşlı adamın timsahı kementle bağladığını gösteren görüntüleri bulmayı başardı. Colin bir timsahı yaralamakla suçlanıyor ve 2.500 dolarlık kefalet ödedikten sonra Brevard İlçe Hapishanesi'nden serbest bırakıldı.

Yerel basına verdiği demeçte, yasayı ihlal ettiğini düşünmediğini ve niyetinin diğer yerel hayvanları timsahtan korumak olduğunu söyledi. Yanı sıra polise timsahı 'bağlı halde bulduğunu' söylerken şaka yaptığını ileri sürdü.

"Burası halka açık bir alan. Yani, yardım edebileceğimi düşündüm. Niyetim buydu.”