DünyaDüğün sonrası cinayet! Cani çift yakalandı, akılalmaz detaylar

Düğün sonrası cinayet! Cani çift yakalandı, akılalmaz detaylar

09.09.2024 - 16:24 | Son Güncellenme:

Gelin ve damat düğün sonrası şiddetli bir kavgaya tutuştu. Öfkeden gözü dönen damat direksiyon başına geçip akılalmaz bir suça imza attı.

Düğün sonrası cinayet Cani çift yakalandı, akılalmaz detaylar

ABD polisi, Michigan'lı bir gelin ve damadın düğün gününde sağdıçlarını öldürmekle suçlandığını duyurdu. Buna göre, James Douglas Shirah ve gelin Savanah Nicole Collier, bir pizzacıda arkadaşlarıyla beraber düğünlerini kutluyorlardı.  Ancak ikili bir anda kavga etmeye başladı. 

Haberin Devamı

SAĞDICI EZDİ

Düğün sonrası cinayet Cani çift yakalandı, akılalmaz detaylar

Öfkeden deliye dönen 22 yaşındaki damat direksiyonun başına geçip 'kasıtlı' olarak sağdıçları Terry Lewis Taylor'ı ezdi. Polis ve savcılara göre, 29 yaşındaki Taylor, daha sonra 'ağır yaralı' halde bulundu.

OLAY YERİNDEN KAÇTILAR

Güvenlik güçleri zavallı adamın düğünden sonra, 'damadın kullandığı yüksek hızda giden araçla kasıtlı olarak' ezildiğini aktardı. Yetkililer, 21 yaşındaki gelin ve damadın olay yerinden kaçtığını ancak kısa süre sonra ikisinin de tutuklandığını söyledi. Taylor hastanede hayatını kaybetti.

Shirah ikinci derece cinayetle suçlanıyor. Mahkeme kayıtlarına göre, gelin Collier ise suç ortaklığı suçlamasıyla yüzleşiyor. İlçe savcısı David Leyton, "Daha önce buna benzer bir şey görmedim" dedi ve şöyle devam etti: 

Haberin Devamı

"İnsanların başka insanları ezdiğini gördüm ama düğünden hemen sonra değil."

Taylor üç çocuk babasıydı ve nişanlısı Nikki Robinson ile dördüncüsü çocuklarını bekliyorlardı.