Dünya'Arbaletli' infaz! Kaos, kan donduran çığlıklar ve ölüm sessizliği...

'Arbaletli' infaz! Kaos, kan donduran çığlıklar ve ölüm sessizliği...

11.07.2024 - 11:49 | Son Güncellenme:

Genç kadının ayrılığı kabullenemeyen eski sevgilisi aile evlerine gelerek arbaletle vahşi infaza imza attı. Komşuların aktardığı detaylar ise kan dondurdu.

Arbaletli infaz Kaos, kan donduran çığlıklar ve ölüm sessizliği...

İngiltere'nin sessiz bir sokağı tüyler ürperten arbalet saldırısı sonrası çığlıklarla yankılandı. Kurbanların, vahşice infaz edilmeden önce çaresizce yardım çağrısında bulundukları gelen bilgiler arasında.

Haberin Devamı

SOKAK DELİCİ ÇIĞLIKLARLA YANKILANDI

Arbaletli infaz Kaos, kan donduran çığlıklar ve ölüm sessizliği...

BBC spor yorumcusu John Hunt'ın eşi 61 yaşındaki Carol Hunt ile iki kızı Louise (25) ve Hannah (28) Hertfordshire'daki evlerinde Louise'in eski sevgilisi 26 yaşındaki Kyle Clifford tarafından hayattan koparıldı.

Komşuların saldırıya dair detayları gazetecilere anlatmasıyla kan donduran detaylar gün yüzüne çıktı. Buna göre, zavallı kadınların delici çığlıkları sokakta yankılandı. Çığlıklar kesildikten kısa süre sonra saldırgan mülkten kaçtı. Bu sırada polis alarma geçti ve eve doğru yola çıktı.

KORİDORDA GÖĞSÜNDE OKLA BULUNDU

Memurların, eşi ve kızlarını bulması üzerine, BBC yorumcusu John Hunt ile temasa geçtikleri bildiriliyor. Eve polis ve ambulans sevk edilmesine rağmen üç kadın olay yerinde hayatını kaybetti.

The Guardian gazetesinin bildirdiği üzere, üç kurbandan biri yaşamını yitirmeden önce acil yardım hattını arayıp, polise ihbarda bulundu. Gazete ayrıca kadınlardan birinin partnerine polis çağırması için mesaj gönderdiğini de bildirdi.

Haberin Devamı

Anne Carol'un, evin koridorunda göğsünde arbaletten fırlayan bir okla bulundu. The Guardian'a konuşan bir kaynak, üç kadının polis tarafından bulunduklarında bağlı olmadıklarını ancak yüzlerinde ve bileklerinde bağlama izleri ile dizlerinde yaralanma belirtileri bulunduğunu anlattı.

MEZARLIKTA YAKALANDI

Arbaletli infaz Kaos, kan donduran çığlıklar ve ölüm sessizliği...

Cinayet mahallinin hemen arkasındaki ara sokaktan dışarı fırlayan bir kişinin görülmesi üzerine güvenlik güçlerinin şüphelinin izini sürmesi çok uzun sürmedi. Çevredeki güvenlik kameralarından birine yansıyan görüntülerde, siyahlara bürünmüş adamın ağır bir çanta taşıdığı görülüyordu.

Komşular, Clifford'un Hunt ailesinin en küçük kızı Louise ile ilişkisi olduğunu ancak Louise'in ondan bir hafta önce ayrıldığını aktardı. Clifford bu ayrılığı kabullenemedi.

Clifford, 24 saatlik bir aramanın ardından Londra'daki bir mezarlıkta mezar taşları arasında saklanırken polis tarafından yakalandı. İngiliz basınına göre, arbaletle kendini vurmaya çalıştıktan sonra, olay yerinden sedyeyle uzaklaştırıldı ve hastaneye kaldırıldı.