Dünya Çifte skandal okulu karıştırdı! Öğrencilerle ilişki yakın arkadaşları yaktı

Çifte skandal okulu karıştırdı! Öğrencilerle ilişki yakın arkadaşları yaktı

04.07.2024 - 10:09 | Son Güncellenme:

İki yakın arkadaş, çalıştıkları okulda eğitim gören öğrencilerle yaşadıkları uygunsuz birliktelikler sonrası hapis ve para cezasıyla yüzleşiyor.

Çifte skandal okulu karıştırdı Öğrencilerle ilişki yakın arkadaşları yaktı

İki yakın arkadaş, ABD'nin Georgia eyaletindeki bir okulda çalışırken öğrencilerle uygunsuz ilişkiler yaşamakla suçlanıyor.

Haberin Devamı

ÇİFTE 'UYGUNSUZ İLİŞKİ' SKANDALI

Çifte skandal okulu karıştırdı Öğrencilerle ilişki yakın arkadaşları yaktı

Amerikan basınının bildirdiği üzere, Railey Greeson ve Brooklyn Shuler adlı kadınlar, Ekim 2021 ile Ocak 2022 arasında öğrencilerle birlikte oldukları suçlamasıyla yüzleşiyor. 

Greeson'un 29 Ekim 2021 ile 3 Ocak 2022 tarihleri ​​arasında iki farklı öğrenciyle uygunsuz cinsel birliktelik yaşadığı öne sürülürken, Shuler, yine Ekim 2021 ile Ocak 2022 arasında farklı bir öğrenciyle birlikte olduğu suçlamasıyla karşı karşıya.

Kadınlar, birinci dereceden bir çalışan tarafından cinsel temas suçlamasıyla yüzleşiyor. İddianamede, öğrencilerin yaşları veya hangi okullara gittikleri belirtilmedi. İkilinin öğretmen mi oldukları yoksa başka bir görev için personel olarak mı istihdam edildikleri ise net değil ancak medyaya yansıyan haberlerde eski çalışanlar oldukları kaydediliyor.

Haberin Devamı

'EN İYİ ARKADAŞLAR'

Yerel medyaya göre Shuler, Georgia Profesyonel Standartlar Komisyonu sitesinde Aralık 2022 itibarıyla eğitimci olarak listeleniyor ve Greeson, hizmet öncesi sertifikalı olarak listeleniyor.

Greeson, Shuler'in 12 Kasım 2022'de gerçekleşen düğününde nedimesiydi. Bu, iddia edilen uygunsuz birliktelikten aylar sonraydı. Greeson onu 'en iyi arkadaşı' olarak tanımladı. Shuler ise, Greeson'un Ekim 2023'teki düğününde nedimesi olarak yer almıştı.

Yerel medyaya yansıyan haberlere göre, iki kadın tutuklanarak hapishaneye götürüldü ve daha sonra kefaletle serbest bırakıldılar. Greeson ve Shuler suçlu bulunmaları halinde 25 yıla kadar hapis veya 100 bin dolara kadar para cezasıyla yüzleşiyorlar.