Dünya'Bekar' şakası kanlı bitti! 45 yaşında evlenemediği için dalga konusu oldu, gözü döndü

'Bekar' şakası kanlı bitti! 45 yaşında evlenemediği için dalga konusu oldu, gözü döndü

06.08.2024 - 10:22 | Son Güncellenme:

45 yaşındaki bir adam, evli olmadığı için alay konusu olunca gözü döndü. Adam kendisiyle dalga geçen komşusunu vahşice öldürdü.

Bekar şakası kanlı bitti 45 yaşında evlenemediği için dalga konusu oldu, gözü döndü

Endonezya'da bir adam ısrarla neden evlenmediğini sorup kendisiyle alay ettiği için komşusunu öldürdü. Yerel medyaya yansıyan haberlere göre, 45 yaşındaki Parlindungan Siregar, akşam saatlerinde 60 yaşındaki Asgim Irianto'ya bir tahta parçasıyla saldırdı. Olay, Sumatra Adası'nın kuzeyindeki Tapanuli Selatan'da meydana geldi.

Haberin Devamı

KOMŞULAR ARAYA GİRENE KADAR DURMADI

Güvenlik güçlerine göre, Irianto saldırıya uğradıktan sonra kaçmaya çalıştı fakat kafasına aldığı darbe sonucu yere düştü. Gözü dönen Siregar, komşular müdahale edene kadar vahşi saldırıyı sürdürdü.

'ÖLDÜRESİYE DÖVMEKTE KARARLIYDI'

Bekar şakası kanlı bitti 45 yaşında evlenemediği için dalga konusu oldu, gözü döndü

Irianto yerel bir sağlık merkezine götürüldüğü sırada yolda hayatını kaybetti. Polis, Siregar'ın kısa bir süre sonra tutuklandığını ve cinayeti planladığını itiraf ettiğini kaydetti. Güvenlik güçleri yaptıkları açıklamada, "Bekar olmasıyla ilgili sık sık alay konusu olması sebebiyle Asgim'i öldüresiye dövmekte kararlıydı" ifadelerini kullandı.

'TAVUKLAR' YÜZÜNDEN TARTIŞIYORLARDI

Polis, komşuların iyi bir ilişkilerinin olmadığını da belirtti. Buna göre iki komşu, tavuklarının birbirlerinin kümeslerine girmesi konusunda tartışma yaşıyordu.

Yazarlar