Dünya 400 milyon dolarlık servet mücadelesi

400 milyon dolarlık servet mücadelesi

24.09.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Sylvester Stallone’un 25 yıllık eşi Jennifer Flavin ile süren boşanma davası sırasında, evlilik sözleşmesi yapmadığı için 400 milyon dolarlık servetini koruma mücadelesi verdiği ortaya çıktı.

400 milyon dolarlık servet mücadelesi

Ünlü film serisi “Rambo” ile tanınan Hollywood yıldızı Sylvester Stallone, ayrı yaşadığı eşi Jennifer Flavin’den boşanmak için özel olarak görüştüğü ve ünlü aktörün 400 milyon dolarlık servetini korumak için evlilik sözleşmesinin bulunmadığı ortaya çıktı. Flavin’in Stallone’un Rottweiler cinsi köpeğini evde istememesi üzerine çıkan kavganın ardından çiftin ayrılmaya karar verdiği belirtilirken, Flavin’in Ağustos ayında boşanma davası açtığı öğrenildi. 

Haberin Devamı

Anlaşmaya çalışıyor

TMZ’nin elde ettiği yasal belgeler, Stallone’un malvarlığını korumak için bir evlilik anlaşması olmadığını da ortaya koyarken, bu nedenle ünlü aktörün servetini koruyabilmek için Flavin ile birebir görüşerek anlaşmaya çalıştığı belirtildi. Stallone ve Flavin’in mal paylaşımını müzakere etmek amacıyla mahkeme işlemlerini askıya aldığı ifade edildi. Öte yandan, mahkeme belgelerine göre, Flavin aktörü evlilik varlıklarını taşımaya çalışmakla suçluyor ve Palm Beach’teki evlerinin ‘münhasır kullanımını’ talep ediyor. Ancak Stallone ise buna karşı çıkıyor.